het Stadsdebat: de Nijmeegse Nachtvisie

Nachtcultuur is een essentieel onderdeel in onze stad. Het draagt bij aan onze economie, het welzijn van onze inwoners, de ontwikkeling van lokale talenten en is onderdeel van de aantrekkelijkheid van onze stad. Tijdens het Stadsdebat op 1 juli gaan we in gesprek over de toekomst van de nachtcultuur

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Nachtcultuur is een essentieel onderdeel in onze stad. Het draagt bij aan onze economie, het welzijn van onze inwoners, de ontwikkeling van lokale talenten en is onderdeel van de aantrekkelijkheid van onze stad. Om inzicht te verkrijgen in de waarde, kansen en groeimogelijkheden van nachtcultuur ontwikkelen we de Nijmeegse nachtvisie samen met de stad.

Tijdens het Stadsdebat op 1 juli gaan we in gesprek over de toekomst van de nachtcultuur in Nijmegen. Het Stadsdebat is dé gelegenheid om mee te praten voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in nachtcultuur. Het gaat over talentontwikkeling, ondernemerschap, sociale cohesie, gezondheid, jongerencultuur, middelengebruik, toerisme, veiligheid, kunst, cultuur en evenementen.

Contact

Vasim Events
Winselingseweg 41
6541AH Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Gratis

Hier vind je ons