Fotoverslag: Op bezoek bij Het Huis van Sinterklaas

Tot en met 4 december blijft Sinterklaas en zijn Pieten in Nijmegen logeren. Net als vorig jaar slaapt hij in de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark. Afgelopen woensdag en zaterdag zijn er al veel kinderen hallo komen zeggen tegen Sint. Kom jij ook? Hij opent namelijk nog vijf middagen de deuren van zijn huis voor iedereen!

Haal je Pietendiploma!

Ook op verschillende locaties in Nijmegen is er van alles te beleven. Je kunt een pietenboekje halen bij een van de lokale ondernemers in de binnenstad. Hierin staan leuke opdrachten zoals een letterzoekactie in de Hertogstraat, pannenkoeken versieren in 't Hoogstraatje en zoeken naar een gedicht in de bieb.

Met het boekje verzamel je stempels op verschillende plekken in de stad. Als alle opdrachten zijn volbracht zal Sint in het Huis van Sinterklaas zijn handtekening zetten en ontvang jij je pietendiploma!

Bezoek het Huis van Sinterklaas

Wil je ook graag een bezoek brengen aan het Huis van Sinterklaas? Bekijk hieronder op welke dag Sint zijn huis opent van 13.00 tot 17.00 uur en plan je bezoek!

Woensdag 24 november
Zaterdag 27 november
Zondag 28 november
Woensdag 1 december
Zaterdag 4 december

Ben je ouder dan 13? Zorg dan dat je je Corona Check QR-code bij de hand hebt als je komt. Gezien de leeftijd van Sinterklaas is hij extra voorzichtig. 

Fotografie: Bob Janssen

Dit vind je misschien ook leuk