Intocht Sinterklaas

Laatste update: 23 november 2020

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Nijmegen om zijn verjaardag te vieren. Uiteraard inclusief stoomboot, al zijn Pieten én zijn paard Ozosnel. Dit jaar ziet de intocht van de goedheiligman er wel iets anders uit. De intocht is op zaterdag 14 november 2020 te volgen via RN7. 

Programma intocht

De televisie-uitzending belooft een waar spektakel te worden. Net zoals alle jaren gaan allerlei dingen mis tijdens de intocht. Komt het wel goed? De aankomst van Sinterklaas in Nijmegen wordt uitgezonden op zaterdag 14 november vanaf 13:00 uur op RN7. Dus trek je Pietenpak alvast uit de kast, sla die pepernoten in en zet de intocht met hoofdletters in je agenda. Dit wil je niet missen!

Alles over Sinterklaas in Nijmegen

Meer Sinterklaas in Nijmegen

Na de intocht blijft Sinterklaas in Nijmegen. Samen met zijn Pieten verblijft de Sint vanaf woensdag 18 november tot en met woensdag 2 december in Het Huis van Sinterklaas in Nijmegen. Verlanglijstje maken, schoentje voor de warme kachel zetten, luidkeels liedjes zingen en genieten van snoepgoed. Op verschillende locaties in het centrum is van alles te beleven.

Alle Sinterklaas-activiteiten in het centrum