Vierdaagsefeesten muziekthema's: Feestmuziek van nu

Op de Vierdaagsefeesten, van 16 t/m 22 juli, verandert heel Nijmegen in één groot festivalterrein. Op meer dan 40 podia treden ruim 1000 artiesten op. Keuzestress? Of zin om eens verder te kijken dan je favoriete podium? In aanloop naar de feesten lichten we elke week een thema uit, met de beste programma highlights. Te beginnen met: Feestmuziek van nu.

Houd jij alle hitlijsten in de gaten en ben je op zoek naar de bekendste A-artiesten? Dan is 'Feestmuziek van nu' helemaal jouw thema! Zo vind je de beste selectie live optredens van de grootste namen met dé hits van dit moment. Wees op tijd, want vol=vol!

Matrixx Live aan de Kade

Matrixx Live aan de Kade is hofleverancier van dit thema, met artiesten als SnollebollekesMart HoogkamerRonnie Flex en Donnie.

Plein 1944, Molenstraat, Faberplein…

Op Plein 1944 vind je op zaterdagavond Antoon en Flemming, ontzettend populaire artiesten van nu. Is lekker Hollands meezingen helemaal jouw ding? Lucht dan je hart en schraap je keel voor Wolter KroesTino MartinFrans DuijtsRein MerchaJohn WestBelinda Kinnaer of Samantha Steenwijk. Te vinden in de Molenstraat, op het Joris Ivensplein, Faberplein, Hertogplein en bij Matrixx.

Rade aan de Kade

Alles in de mix? Dat vind je elke avond bij Rade aan de Kade, waar Sjieke Bazen & friends elke 10 minuten aan het rad draaien voor een nieuw populair muziekgenre. Verzoekjes geen probleem, er mag gesmokkeld worden!

Check alle optredens van ‘Feestmuziek van nu’ of bekijk het complete programma van de Vierdaagsefeesten.

Vierdaagsefeesten app

Houd de Instagram van de Vierdaagsefeeesten goed in de gaten, want binnenkort lanceren ze een nieuwe app waar je gemakkelijk al je favoriete optredens en podia kunt opslaan! Bovendien kun je zien waar het druk is op een speciaal daarvoor ontworpen plattegrond, als je linksvoor bij Snollebollekes bijvoorbeeld nét iets te heftig vindt.

Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...