Fotoverslag: Music Meeting 2023

Afgelopen weekend vond Music Meeting Festival weer plaats in een zonovergoten Park Brakkenstein. Drie dagen vol met music meetings, verdiepende conversaties, intieme concerten, artists-in-residence in actie, lekker eten en een adembenemend programma. En dit is hoe dat eruit zag!

Sterke optredens die de grenzen verlegden en onverwachte genres met elkaar versmolten, rockend op het podium. Krachtige vrouwen die staan voor waar ze in geloven en het publiek laten zien dat ze allemaal hun plaats in de wereld waard zijn.

“We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij,” schrijft de organisatie op hun website. “Dank aan iedereen die bij ons was, onze geweldige vrijwilligers & crew, onze hosts en natuurlijk alle artiesten die ons omver bliezen met hun talent.”


© Edwin Smits

Ook het muziekblad OOR tipte het festival eerder deze maand al: “Music Meeting is een ontmoetingsplek voor muzikale avonturiers van alle leeftijden – en natuurlijk uit alle windrichtingen.” Naast het hoofdprogramma was er dit jaar voor de kinderen de Mini Meeting en voor verdere verdieping de All Ears Area, met interviews, lezingen, films en korte optredens.

© Edwin Smits

 

Dit jaar kon er worden genoten van Marja Mortensson's engelachtige stem, KUTU's energie, PoiL Ueda's trance-achtige vibraties, Maria Mazzotta's diep doordringende geluid en nog veel meer.

Ook was er een nieuw ‘podium’ opgedoken: L’Objet Sonore, een installatie waarin voormalig The Ex-bassist Luc Ex het geluid van de grote stad ving in klank en object – en daarbij hulp kreeg van Ada Rave, Annelie Koning en Ferry Heijne (De Kift).

© Henk Beenen

 

Zet 18, 19 & 20 mei 2024 alvast in je agenda, want dan keert Music Meeting Festival weer terug in volle glorie! Kijk voor meer informatie op www.musicmeeting.nl.

 

Fotografie: Edwin Smits & Henk Beenen

Dit vind je misschien ook leuk...