Fotoverslag: een dansje wagen bij DRIFT

Het terrein van de Vasim werd vrijdag 25 november en zaterdag 26 november omgetoverd tot een festivalterrein voor een nieuwe editie van het Nijmeegse Herfstdrift. Een flink aantal dappere festivalgangers trotseerden dit weekend de kou en dansten zichzelf warm. Onze fotograaf legt de sfeer vast.  

Herfstdrift telde dit jaar maar liefst zeven podia: NYMA, Vasim, Elektra, Dansbär, Spinnerij, Garage en Jägermeister FM. Ook zijn er plekken om even te chillen; de hangouts bij Musuem Drift, De Achtertuin en Strandbar Stek.

 

 

Ook DRIFT werkt voortaan met een ecologisch bekersysteem. Een beker inleveren is een nieuwe krijgen. Voor wie honger kreeg van al dat dansen, stonden er foodtrucks met friet, poffertjes, Vietamees, Karma Kebab en meer.

Zowel op vrijdag als op zaterdag begon het programma om 14.00 uur en ging door tot middernacht. Genoeg om te beleven dus!

Op 24 en 25 november 2023 vindt Herfstdrift weer plaats. Je kunt je al pre-registeren om als eerste toegang te krijgen tot de pre-sale via www.driftomtedansen.nl.

 

Fotografie: Tycho van Dijk

Dit vind je misschien ook leuk...