5x jongerentips in Nijmegen - 25 t/m 31 okt 2021

Eindelijk herfstvakantie! Hier ontdek je de 5 leukste events voor jongeren deze week. Dit zijn onze tips voor de Songfestivalfans, griezelaars, feestbeesten en herfstliefhebbers. Er is genoeg te doen in Nijmegen!

1. Duncan Laurence live zien

Songfestival-fanaten opgelet: Duncan Laurence speelt zondag in Doornroosje! Altijd al eens live mee willen zingen met Arcade, de wereldwijde hit waarmee hij het Eurovisiesongfestival 2019 won? Scoor dan snel je kaartje, voordat het uitverkocht is! Duncan laat ook nieuwe nummers horen. 

Zondag 31 oktober, 19:45: Duncan Laurence in Doornroosje, (zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs). 
 

2.  Griezelend partyen

Zaterdag zijn er genoeg feestjes om Halloween mee in te luiden! Wat dacht je bijvoorbeeld van WTF/DrumandBass: Halloween 2021 in Brebl? Of Honey Honey HalloQueen in De Achtertuin? Ga je liever op Mexicaanse toer, vier dan alvast Dia de los Muertos, de dag van de doden, bij El Sombero. Wees op je hoede en kom in je spookiest outfit!

Deze feestjes vinden allemaal plaats op zaterdag 30 oktober, (zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs). 
 

3. HubertPlek – Youngsters Only

Deze dinsdag is het weer tijd voor HubertPlek, een gratis evenement speciaal voor jongeren tussen 15 en 20 jaar oud. Je zal goed worden entertaind, met optredens van Divverent, Jamiro Dance Artist, Nass en DJ eM_Dee achter de draaitafel. 

Dinsdag 26 oktober, 19:00-23:00: HubertPlek (zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs).
 

4. Lachen, gieren, brullen bij de Cabarestafette

Ontdek drie aanstormende cabarettalenten voor de prijs van één! Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Een verrassend leuke avond gegarandeerd! 

Vrijdag 29 oktober, 20.00 - 22.10: Cabarestafette in de Stadsschouwburg Nijmegen (zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs).
 
Cabarestafette - Bunker Theaterzaken


5. Relaxt de herfstvakantie vieren

Last but not least: natuurlijk moet je goed genieten van de herfstvakantie! Voor je het weet, zit je weer volle dagen in de schoolbanken of ben je weer aan het werk. Nu het temperatuurtje daalt en de bladeren verkleuren, is het weer tijd voor knusse avondjes op de bank. Een filmmarathon, een welness-avond, een boswandeling maken of lekker herfstbokjes drinken: hier lees je dé tips voor jou om de herfst door te komen!

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: