3x jongerentips in Nijmegen - 6 t/m 12 dec 2021

Check de 3 leukste events voor jongeren deze week! Nieuwsgierig wat Nijmegen deze week te bieden heeft? Volg een Escape Tour door de stad, duik knus het Kattencafé in of vier het weekend met een livestream vanuit Doornroosje.

1. Transistor Livestream

Dikke 90’s techno, vieze acid en donkere electro: dit is niet de zoveelste slaapkamer-livestream, maar een hoogwaardige audiovisuele productie live vanuit Doornroosje. Nu op je beeldscherm, in de toekomst ook als dansavond. Slinger de livestream aan op een groot scherm en ga er even goed voor zitten!

Transistor: livestream op vrijdag 10 december, vanaf 19:00. De livestream volg je via de Facebookpagina of VIMEO van Doornroosje.

 

2.  Koffie of thee in het Kattencafé

Kun jij wel wat geruststellend gespin om je heen gebruiken? Bij Kattencafé Balthazar liggen zes katten (die graag worden geknuffeld) op jou te wachten! Neem er meteen een heerlijk gebakje of vers broodje bij. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de zoete proeverij of een high tea.

Kattencafé Bathazar is dagelijks geopend tot 17:00.
 

© Kattencafé Bathazar

3.  Escape Tour door eigen stad

De Escape Tour Nijmegen is een city game op je smartphone, die draait om de Gebroeders van Lymborch. Het doel? Vind de geheime uitgang van Nijmegen! Dwaal langs oude steegjes, mooie bezienswaardigheden en leuke boetiekjes. Met de grappige vragen, opdrachten en cryptische aanwijzingen valt er ongetwijfeld iets nieuws te ontdekken over Nijmegen. Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit de stad?

Boek de Escape Tour Nijmegen via escapetours.nl

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: