3x jongerentips in Nijmegen - 13 t/m 19 dec 2021

Check de 3 leukste events voor jongeren deze week. Nieuwsgierig wat Nijmegen deze week te bieden heeft? Ga het ijs op, ontdek op woensdag hoe snel jij onbewust in hokjes denkt, en bestel in het weekend een borrelplank of diner van het Faberplein!

1. Schaatsen bij het Triavium

IJshockeyschaatsen, noren of kunstschaatsen. Wat je ook kiest: bind de ijzers onder je voeten en ga lekker het ijs op. Warm tussendoor op met een warme chocomel met slagroom in het knusse café. Zo kom je de dag wel door! Let op: voor zaterdag en zondag moet je vooraf reserveren.

Bekijk hier de openingstijden van het Triavium.
 

2.  We Are One: een event voor studenten

Bij WE ARE ONE wordt getest hoe snel je onbewust in hokjes denkt. Met de voorstelling van Crystal Hassell, Alleen maar goedbedoelende mensen, kom je daarachter! Tijdens het evenement is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over stereotypering én ontvang je als student een gratis borrelbox.

WE ARE ONE: woensdag 15 december (15:00 tot 17:00), Heyendaalseweg 121. Meld je aan via deze link.

 


3.  Thuis borrelen

Voor een dinertje of borrel met een paar vrienden hoef je voortaan de deur niet meer uit. Met thuis-borrelen.nl, de bezorg- en afhaalservice van het Faberplein, haal je de sfeer van de stad in huis. Pubfood van Faber, houtovenpizza's, een diner van Toon, zoetigheid van Fresca of een bomvolle borrelplank! De keuze is reuze.

Je kunt jouw bestelling op vrijdag, zaterdag en zondag plaatsen van 17:00 tot 20:00.
 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: