5x leuke feestjes tijdens Koningsnacht 2024 in Nijmegen

De lente zit er weer aan te komen en iedereen begint al plannen te maken om naar buiten te gaan. Grote en kleine feestjes komen voorbij, maar de leukste is toch wel Koningsdag! Hoe kun je die nu beter inluiden dan met Koningsnacht? Wij tippen de leukste feestjes om de verjaardag van Koning Willem mee te vieren! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Heb je een tip? Mail de redactie!

1. 3G Outdoor Festival

3G Outdoor Festival is back! Tijdens Koningsnacht vind je een podium in de Molenstraat. Afro Bros, Lisadebrown, Zavina, MC Ossie en meer zullen samen met jou een feestje bouwen!

2. Uit Je Stekker Kingsnight Festival

Nog nooit eerder waren er buiten de Vierdaagsefeesten om festivals op het stadseiland Veur-Lent. Toch gaat het nu gebeuren. Ga 26 april helemaal Uit Je Stekker met extra podia van Boeket en Blender en niemand minder dan artiesten Barthezz en Ayla. Tickets en meer info vind je hier

3. Happy Feelings Koningsnacht

Happy Feelings is er weer bij in De Achtertuin. Free entrance tot 23.00 uur. Wat ooit begon als een stiekem huisfeestje van een stel vrolijke tieners, is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks 100.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert. 

4. Maximariënburg

Maximariënburg weer terug van weggeweest op het Faberplein! Je bent hier aan het juiste adres voor een biertje en muziek tijdens Koningsnacht (én Koningsdag). Gezellig wordt het zeker!

 

5. Subcultuur Kingsnight

Hard van buiten, zacht van binnen. Subcultuur Koningsnacht is wederom gemaakt volgens authentiek recept. Four of a kind zijn het zeker niet, want met X-Coast, Bashkka, Bibi Seck, Tai Lokun, Nuno dos Santos b2b Maximoto, Coûteux en Teun Krosenbrink zetten ze vol in op excentrieke (inter)nationale artiesten en onversneden vermaak voor iedereen. Tickets bestel je hier

 

Dit vind je misschien ook leuk...