Zang en theaterschool zorgt weer voor een ‘smile’ bij Nijmeegse kinderen

De lockdown lijkt er nu echt op te zitten. We mogen weer een hoop. En dus is het tijd om kinderen (en volwassenen) weer zoveel mogelijk te laten stralen. Daarom is de Nijmeegse Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij deze zomer gestart om de boodschap ‘Sing, Shine & Smile’ uit te dragen voor iedereen die van zingen, dansen of acteren houdt. Vanuit een gloednieuwe locatie in Nijmegen-Oost organiseert Lotte met haar team leuke activiteiten en optredens, gratis lessen en workshops en een echte contest. Doe jij mee?

Gratis proeflessen zang, dans en theater (van 1 tot 70 jaar)

Om iedereen de kans te bieden mee te doen, is het mogelijk om in de week van 6 t/m 11 september een gratis proefles te volgen op de nieuwe locatie in Nijmegen-Oost. Hierbij mag je een hele les gratis meedoen en lekker shinen en smilen! Doel is een fijne en veilige sfeer neer te zetten, waar iedereen mee kan doen en zichzelf kan zijn. Hou jij dus van dansen, zingen of toneel spelen en wil je weten hoe je het vindt? Meld je dan (gratis) aan via de website (https://lottevanderkleij.nl/pw/).

Feestelijke opening nieuwe locatie Nijmegen-Oost

In september opent de Nijmeegse school een nieuwe locatie in Oost aan de Pater Brugmanstraat 4 in Nijmegen (hoek Berg en Dalseweg). Dit wordt feestelijk gevierd met een Open Dag op zondag 19 september met gratis workshops voor jong en oud. Daarnaast zijn er optredens van de Talentgroepen, kan je spelletjes doen, je laten schminken door ‘De Schminkmevrouw’ en wordt de Miss of Mister Shine van Nijmegen gekozen door Silencio Pinas, bekend uit de Musical The Lion King. Het programma is te bekijken op: https://lottevanderkleij.nl/open-dag/

Nijmegen gaat op zoek naar de Miss of Mister Shine.

Shine jij graag in de spotlight? Wil jij ook weer lekker stralen? En vind jij zingen, dansen of toneelspelen leuk? Dan maak jij kans om de Miss of Mister Shine van Nijmegen 2021 te worden! Kinderen (en volwassenen) kunnen een filmpje opsturen van maximaal 1 minuut waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen waarom zij Miss/Mister Shine 2021 moet worden. Zo maken ze kans op de titel en een goodiebag vol mooie prijzen, uit handen van Silencio Pinas.

Over Lotte van der Kleij

De Nijmeegse Lotte is haar Zang- en Theaterschool begonnen na haar opleiding aan het conservatorium in Arnhem. Met haar motto: ‘Sing, Shine & Smile’ wil ze iedereen in en rondom Nijmegen uitdagen zich te ontwikkelen, maar vooral te laten lachen en genieten. Wat dat is het effect van zang, theater en dans. Met een team van inmiddels 13 docenten verzorgt de school verschillende lessen (musical, zang, acteren, dans, pilates, yoga en popkoren) voor jong en oud. Zelfs de allerkleinste kinderen vanaf 1 jaar zijn vanaf september welkom bij de school bij de les Melodie tot Drie. Daarnaast verzorgt Lotte met haar collega’s workshops en kinderfeestjes op aanvraag.

Dit vind je misschien ook leuk