Wie is de Nijmeegse impactondernemer van het jaar 2024?

Ondernemers en bedrijven uit Nijmegen opgelet! De gemeente Nijmegen is voor de Impact Awards van dit jaar op zoek naar ondernemers die met hun organisatie een positieve impact maken op hun omgeving. Genomineerde bedrijven maken kans op een totaalbedrag van €10.000. Vorig jaar wonnen coöperatie Arbres en Triunity de prijs.

Impact ondernemerschap betekent dat de ondernemer zich inzet voor het behalen van een maatschappelijk of duurzaam doel. Het doel van de onderneming is een positief verschil maken in de wereld. Dat kan bijvoorbeeld doordat de onderneming de maatschappij duurzamer, gezonder of eerlijker maakt. Daarnaast heeft de onderneming een toekomstbestendig verdienmodel. Checken of jouw onderneming impact maakt? Kijk dan op de website van Sustainable Development Goals.

“Nijmegen bruist van ondernemerschap. Er zijn tal van prachtige bedrijven die met hun onderneming succesvol zijn en tegelijkertijd zorgen voor een mooiere samenleving. Deze bedrijven zijn een voorbeeld voor andere bedrijven en verdienen een podium. Met de Impact Awards willen we ze het podium geven dat ze verdienen!" vertelt Wethouder John Brom.

Nomineer jezelf of een ander bedrijf

Genomineerden maken kans op een juryprijs van €5.000,- om in hun onderneming te investeren. Daarnaast is er een publieksprijs van €5.000,- euro. De uitreiking vindt live plaats tijdens de grote netwerk- en inspiratiesessie op 31 oktober in de Vasim.

Meld een onderneming of organisatie aan via www.nijmegen.nl/impactawards. Nomineren kan tot 9 september 2024, 17.00 uur. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...