Uitreiking WinterWensen meer dan een dagje uit

Gisteren werd een groot deel van ‘een elftal’ wenswinnaars bij het Goffertstadion door N.E.C. Maatschappelijk enthousiast ontvangen. Het was tijd voor de grote dag waarop de wensen in vervulling gingen die tijdens de Nijmeegse Winterweken in de grote WinterWensboom in de Stevenskerk zijn gehangen. Afgelopen zaterdag werd de eerste winnaar al verblijd doordat keeper Job Schuurman speciaal langskwam op het kindervoetbalfeestje van Gyanno bij F.C. Dreumes. Daarnaast is er nog meer feestelijk nieuws: dankzij de bezoekers van de Nijmeegse Winterweken is er een bedrag van € 2.415,93 euro gedoneerd aan de Stevenskerk!

De WinterWensdagwas een groot succes. De kinderen kwamen rond 15.00 uur aan bij het Goffertstadion waar zij werden ontvangen in de persruimte van N.E.C. en Oliver en zijn broertjes al snel vrolijk rond huppelden in hun gloednieuwe voetbaloutfits. Na een drankje gingen alle winnaars samen naar buiten om te voetballen met spelers van het team. Jens wenste een rondleiding door het stadion en hier mochten alle winnaars van meegenieten, waarbij een kijkje vanaf de businesstribune niet kon ontbreken. Ondertussen werd Jonah dolgelukkig toen hij instapte in een echte N.E.C. auto. Hij werd speciaal door Terry Lartez-Sanniez opgehaald op school en naar huis gebracht. Al zijn vriendjes van school kwamen kijken. Zijn dag kon niet meer stuk!

Het mooiste gebaar is dat vele kinderen deze ervaring meemaakten door de wens van een ander voor hen. Genoeg reden om tijdens de volgende WinterWeken editie nog meer kinderen de kans te geven om hun wensen uit te laten komen! 

Naast deze feestelijke middag hebben de Nijmeegse Winterweken voor nog meer heugelijk nieuws gezorgd. Dankzij de bezoekers van de Winterweken aan o.a. het Live Yogaconcert en de Bierproeverijen is er een bedrag van maar liefst € 2.415,93 euro gedoneerd aan de Stevenskerk. Momenteel is de Stevenskerk bezig met het restaureren van Het Königorgel, een blikvanger in de kerk vanaf 1776. Een noodzakelijke restauratie waar veel geld voor nodig is. Middels subsidies, fondsen en bijdrages probeert de Stevenskerk dit mogelijk te maken. Een bijdrage als deze zorgt ervoor dat de herstelwerkzaamheden weer een stapje verder kunnen. Iedereen bedankt!

De derde editie van de Nijmeegse Winterweken is van zaterdag 12 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021.


Dit vind je misschien ook leuk