“Twenty Four Talents” dropt vandaag een tweede verzamelalbum

Na een succesvolle eerste release in 2020 komt LOEV op 27 augustus ’21 met een tweede verzamelalbum van Twenty Four Talents. Ook dit jaar zijn tien nieuwe opkomende hiphop artiesten uit Nijmegen en omstreken samengekomen om een album vol features te maken. Twenty Four Talents heeft als doel om deze artiesten een plek te geven waar zij hun muziek kunnen laten horen. De 10 verschillende tracks zijn in samenwerking met Beatheaven tot stand gekomen.

Het album is opgenomen onder begeleiding van professionals, coaches, en engineers, die ondersteuning boden op het gebied van o.a. songwriting en opnametechnieken. Voor de meeste deelnemende artiesten is dit album hun eerste officiële release. Dit maakt het project extra bijzonder, want dit is niet terug te horen op de plaat. Daarnaast zijn er niet veel voorkomende rap genres op het album te horen, deze zijn ontstaan door de producties van Jazzy Giovanni en door verschillende artiesten samen te laten komen.

Afgelopen tien jaar is de hiphopcultuur op nationaal niveau erg gegroeid. Er zijn steeds meer artiesten die opkomen en het genre wordt populairder. Nijmegen en omstreken groeit mee, maar niet zo hard als de rest van het land. Projecten als Twenty Four Talents zijn dus erg nodig om talent te blijven ontwikkelen. De artiesten krijgen de kans om zich verder te ontplooien en te laten horen wat voor talent in de regio is. Zo krijgt een nieuwe generatie de kans een grotere rol te spelen in de muziekwereld. Wij zijn trots om onderdeel te zijn van deze ontwikkeling.

Met dank aan coaches Nosa, Bram Giesbertz, Djahboy en engineers Zaffre, Beatcalculator die de plaat mogelijk hebben kunnen maken. Natuurlijk niet te vergeten dank aan onze talenten KAYA, Pay, Divverent, Valli, Lucky, Dilla, Varelios, Azuzu, James en Tsjeg.

Volg LOEV hier

Volg onze activiteiten via @loevevents op Instagram en Facebook! LOEV is een onderdeel van De Basis Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk