Troost van Oost 2019

Op zaterdag 2 november vindt in Nijmegen de 22e editie van De Troost van Oost plaats. Het smartlappenfestival van Nijmegen-Oost verspreidt zich over vijf cafés in de wijk en belooft haar publiek naast de klassiekers van het levenslied een doldwaze avond.

De Troost van Oost

Het recept voor het Nijmeegse smartlappenfestijn is bekend. Een goed gevuld programma aan tranentrekkende live-acts, verspreid over vijf cafés in Nijmegen-Oost. Iedere act speelt een avondvullend programma en neemt het publiek op geheel eigen wijze mee langs de klassiekers van het levenslied. Festivals in Oost zet met De Troost van Oost ieder jaar een drukbezocht kroegenfestival neer waarop de tranen mogen stromen, de glazen overstromen en de ramen beslaan.

Vijf cafés in Nijmegen-Oost

De Troost van Oost 2019 telt vijf deelnemende cafés. Alle cafés liggen op loopafstand van elkaar en met een passé partout loop je zo van de ene kroeg naar de andere en proef je de ongedwongen sfeer van het festival.

Programma

Trianon – Sjon en Sjakkelien, Mr Vinex en de Vinettes, De Bluumkes
't Haantje – De Triesto’s
De Kroon – Keessie B
Beij Ons – Gebroken Hartje
Café Jos - Patriek Verdriet

De Troost van Oost 2019

Zaterdag 2 november vanaf 21.00 uur.
Passe-partouts voor het festival zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende café’s.
www.festivalsinoost.nl of www.facebook.com/festivalsinoost voor meer informatie.

Festivals in Oost

De Troost van Oost is onderdeel van Festivals in Oost: een samenwerking tussen verschillende horeca-etablissementen in Nijmegen-Oost. Festivals in Oost organiseert driemaal per jaar muziekfestivals met uiteenlopende thematiek. In november vindt jaarlijks het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’ plaats, in februari wordt een ode aan de grote muziekhelden gebracht met de ‘Tribute in Oost’ en op Tweede Paasdag organiseert Festivals in Oost de jazztafette ‘Easter Jazz’.

Dit vind je misschien ook leuk