Een beetje meer Vierdaagsefeesten: nieuw festival en X Valkhof Festival breidt uit

X Valkhof Festival 2021 brengt in Openluchttheater de Goffert het echte festivalgevoel terug! Dat wil zeggen: niet zittend, geen afstand. Zelfs geen mondkapjes. Daarnaast kun je in de Vierdaagsefeestenweek zeven dagen lang naar Hubert voor een nieuw festival: Ponton!

X Valkhof Festival schaalt op

X Valkhof Festival wil in de eerste plaats volwaardige live-ervaringen terugbrengen. Dat hebben we met z’n allen bijna anderhalf jaar moeten missen. En zeg nu zelf: is er een betere manier om die ervaring terug te brengen dan met een muzikale ontdekkingstocht voorzien van een flinke portie gezelligheid? Zo waan je je bij OLT de Goffert straks toch een beetje in het Valkhofpark. Met DJ-sets tussen de optredens door op ons grote terras, dat ook voorzien wordt van drank- en spijsgelegenheden!   

Het is gelukkig zo ver dat bezoekers op een veilige manier naar deze X Valkhof Festival-avonden in OLT de Goffert kunnen. Met een simpele app én je ticket. De app is uiteraard een CoronaCheck en die kan je ook op papier meenemen. Het ‘groene vinkje’ krijg je via een vaccinatie- of herstelbewijs, of via een testbewijs dat 40 uur geldig blijft. Dat betekent dus dat je twee avonden op rij naar X Valkhof Festival in OLT de Goffert kunt met één test. Testen is gratis en makkelijk via een van de vele testlocaties. Je krijgt je uitslag digitaal binnen één uur na de test. Alle praktische info over hoe/waar/wanneer testen vind je hier.  

Nieuw festival bij Hubert: Ponton!

In de Vierdaagsefeestenweek kun je zeven dagen lang naar Hubert voor een nieuw festival: Ponton! Samen met Bijsmaak zorgt Hubert ervoor dat de ondergrondse en bovengrondse cultuur samensmelten. 

Het nieuwe festival Ponton had grootste plannen, bedoeld voor aan de Waal tijdens de Vierdaagsefeesten. Het idee strandde al in de voorbereidingsfase, omdat de Vierdaagsefeesten dit jaar helaas wederom niet door gaan. Hopelijk volgend jaar nieuwe kansen, maar voor nu een prachtige oplossing: een klein beetje Ponton bij Hubert.

In de hal van Hubert mag gedanst worden. Buiten op het terras is het chillen geblazen en de theetuin wordt een heuse TinderTuin. Verwacht daarnaast waterpret, zwembadjes, zon, spelletjes, Wim Hof-ademen, yoga-sessies en nog veel meer.

Fijne dj's zorgen voor jouw portie reggae, funk, soul en house. En uiteraard wordt Roze Woensdag in stijl gevierd. Kaartverkoop start donderdag 24 juni.

Dit vind je misschien ook leuk