Theatergroep GRAS zoekt ouderen met “onderbelichte” verhalen over WO2

Sinds 2016 maakt Theatergroep GRAS voorstellingen voor Theater Na de Dam, en voor het vierde jaar op rij zijn zij het officiële jongerenproject van dit landelijke initiatief dat de Nationale Dodenherdenking van meer betekenis wil voorzien.

Dit jaar is het thema “Onbekende Verhalen” en daarom zoekt de theatergroep ouderen die de Tweede Wereldoorlog meemaakten, of waarvan de ouders dat deden, die iets kunnen vertellen over verhalen die we niet vaak horen. Bijvoorbeeld over Nederlands Indië, Sinti en Roma, de rol van mensen van kleur, mensen met een handicap, of NSBleden in de familie etc.

Jongeren die meedoen

Jongeren tussen de 12 en 21 die nog mee willen doen, en die kunnen repeteren op dinsdagen van 17:30-19:30 op de Prins Hendrikstraat 7 in Nijmegen Oost, kunnen zich ook nog aanmelden.

Speeldatum

De voorstelling is voor alle leeftijden toegankelijk en  speelt 4 mei om 20:30. Vanaf 19:45 is de zaal open om zo in rust, met de acteurs, te kunnen herdenken om 20:00.

 

Aanmelden of vragen stellen kan via nicky@theatergroepgras.nl. Tickets kunnen besteld worden via www.theatergroepgras.nl

Dit vind je misschien ook leuk...