Pride Photo Nijmegen organiseert tentoonstelling 'Adult Alternative'

Pride Photo Nijmegen organiseert een unieke, gewaagde, erotische fototentoonstelling met transgender en non-binaire modellen: Adult Alternative. Wij nodigen je van harte uit voor de opening op vrijdag 4 september in de Stevenskerk te Nijmegen.

Belangrijk! Vanwege de corona-richtlijnen mogen we maar een beperkt aantal bezoekers binnenlaten, die zich ieder individueel met naam moeten hebben aangemeld. Aanmelden kan alleen via http://eepurl.com/hblJ7L. De toegang is gratis!

De inloop is vanaf 19.15 uur en het programma start om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Sven Ratzke, bekend van onder meer zijn show STARMAN – gewijd aan David Bowie – waarmee hij over de hele wereld toerde. Sven Ratske interviewt onder meer de initiatiefnemers van de expositie en enkele fotografen en modellen die hebben meegedaan aan Adult Alternative. Ook zijn er intermezzo’s met interactief theater en natuurlijk Sven zelf.

Het wordt de eerste erotische fototentoonstelling met transgender en non-binaire modellen ooit waarbij erotiek en intimiteit centraal staan. 5 fotografen hebben speciaal voor deze expo nieuw werk gemaakt: Prins de Vos, Sara Donkers, Julius Thissen, Joëlle de Vries en Jesse van den Berg. Er doen 20 modellen aan mee.

We organiseren deze expositie om taboes over seksualiteit, intimiteit en erotiek bij trans- en non-binaire personen te doorbreken, om ze zichtbaar en bespreekbaar te maken. De expositie is lief en respectvol en ook stout en gewaagd.

Kunt u niet naar de opening komen? Gelukkig is de expositie te bezoeken tot en met 4 oktober 2020 in de Stevenskerk te Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk