Plufest 2020

Hou je van dansen, van moddervette stoner, van pogopunk en/of van onvervalste rockabilly? Op zaterdag 28 maart maak je het allemaal mee op Plufest 2020.

Voor € 15,00 hoor en zie je op de zevende editie van dit festival een brede selectie bands. Van de spacerock van Temple Fang tot de rockabilly van The Dusty Dice. Van de desertrock van Drive By Wire tot de d-beat punk van OUST. En van de synthesizer fueled country van Bieldermann tot de noise-post-rock van Mt. Echo. Het komt allemaal voorbij!

Plufest is een jaarlijks festival in het woon-werkpand de Paraplufabrieken, met muziek, eten, drinken en meer. De beschikbare 250 tickets zijn meestal in een zucht en een vloek uitverkocht. Want ben je eenmaal geweest, dan ga je het jaar erna weer. Dat is nu eenmaal zo.

Plufest 2020 met Temple Fang, Bieldermann, Drive By Wire, OUST, The Dusty Dice, Grisgris Revelation, Mt. Echo, Johnny Spätzünder, Janssen & Janssen, The Blue Band, The Kitchenfloor Boys, DJ’s Miss Mary Lane, Coconaut en DJ-duo Random & Shuffle.

Koop je ticket
Meer informatie: https://www.facebook.com/plufest

Dit vind je misschien ook leuk