Ook kinderen kunnen weer deelnemen aan NN Zevenheuvelenloop

De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is geopend. Alle kinderen van de basisschool kunnen op zaterdagavond 20 november meedoen aan de kinderloop van de herfstklassieker. Ook deelname aan de clinic van Olympiër Susan Krumins op woensdag 20 oktober staat open voor alle basisschoolkinderen.

Medaille voor alle Mini Zevenheuvelenlopers

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 400 meter voorafgaand aan de NN Zevenheuvelennacht en kinderen uit de hogere basisschoolgroepen lopen 800 meter op de Groesbeekseweg. Voorafgaand aan de loop doen de kinderen per groep een gezamenlijke warming-up en na afloop krijgen alle kinderen een medaille. Om de start soepel te laten verlopen, starten de kinderen in een druppelstart, net zoals bij de volwassenen. De start duurt ongeveer een minuut en de kinderen komen gelijkmatig op het parcours. Van ieder kind wordt de tijd gemeten en de snelste wint.

Clinic van Susan Krumins op woensdag 20 oktober

Op woensdagmiddag 20 oktober geeft Susan Krumins, tweevoudig Olympiër en ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, een clinic voor basisschoolkinderen. Samen met de trainer van Team Zevenheuvelen, Niels Theloosen, verzorgt zij een leuke en afwisselende hardlooptraining. Niels en Susan geven tips om goed voorbereid aan de start van de Mini Zevenheuvelenloop te staan en uiteraard is er ook tijd om met Susan op de foto te gaan. Aanmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar mini@zevenheuvelenloop.nl. Deelname aan de clinic is gratis. 

Inschrijven

Alle basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven voor de Mini Zevenheuvelenloop via www.nnzevenheuvelenloop.nl/mini.

Dit vind je misschien ook leuk