NYMA makersmarkt op het Honigcomplex

Zondag 19 september a.s. is het eindelijk zover, de eerste editie van NYMA makersmarkt! Van 11:00 tot 17:00 shop je langs ambacht en design Nijmeegs tofste makers, geniet je op het terras van lokaal lekkers en muziek en spelen de kinderen circus en houtbewerkertje.

Makers uit Nijmegen en omstreken Voor het eerst in tijden zijn de deuren van creatieve bedrijfsverzamelplaats De Smeltkroes op het Honigcomplex weer geopend! Makers van De Smeltkroes en daarbuiten van allerlei disciplines laten zondag zien hoe groot en rijk de maakcultuur van onze regio is. Van mode tot interieur, keramiek tot accessoires, van grafisch ontwerp tot houtbewerking. Kom struinen en shoppen langs marktkramen en ateliers, zie makers live aan het werk en grijp je kans om heerlijk desembrood, soep en zoetigheid uit het Foodlab in te slaan.

Muziek, circus en houtworkshop Op het Ambachtplein voor De Smeltkroes is een gezellig terras met muziek. De IJsprofessor en zijn befaamde Regenboogijsjes zijn van de partij en bij Vasim Circus Space is het lekker spelen bij de doorlopende workshop circus. Met een beetje geluk ben je getuige van een spannende circus demonstratie! Vergeet niet samen met je kind(eren) aan te schuiven bij de gratis inloop houtworkshop van De Jonge Onderzoekers. (Geschikt vanaf 4 jaar). Tussen 13:30 en 15:00 speelt Nijmeegs creatiefste bluesband The Square Keys, met zelfgemaakte gitaren en een live tekenaar. Kom deze zondag langs bij NYMA makersmarkt en maak het mee!

Entree is gratis en iedereen is welkom!

We bewaren tijdens de NYMA makersmarkt 1,5 meter afstand en binnen geldt een éénrichtingsroute. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten? Blijf op de hoogte van het programma via www.instagram.com/nyma.makersmarkt

Dit vind je misschien ook leuk