Music Moves

Music Moves in Nijmegen: join the movement

Na een geslaagde eerste editie, komt de tweede editie van Music Moves eraan in september 2022! Music Moves is een landelijk programma in Nederland dat honderden muziekliefhebbers de mogelijkheid biedt om hun talenten te ontwikkelen, bij te dragen aan de maatschappij en nieuwe mensen te ontmoeten.

In het programma van Music Moves stomen ze jongeren klaar om hun eigen sociale muziek-event te organiseren voor een doelgroep waarvoor een party niet vanzelfsprekend is. Denk aan een disco voor dakloze mensen, beats produceren met jongeren met een beperking en salsadansen met ouderen. Professionals uit de sociale en culturele sector trainen en begeleiden de deelnemers bij het organiseren van hun eigen event. Onder andere Doornroosje, Open Source Radio, Nest Festival, Popronde en Drift Festival zijn betrokken partners in Nijmegen.

Het Music Moves programma in Nijmegen begint met een kick-off op dinsdag 30 augustus. De 4 trainingen zijn op donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur, startend vanaf 1 september tot en met 22 september. Het event vindt plaats tussen 10 en 23 oktober.

Het volledige programma is te vinden op www.music-moves.nl/het-programma. Inschrijven voor het programma in Nijmegen kan via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...