Maak je klaar voor FOEF x WIEBERT // CAMP QUEER

Een nieuw initiatief en samenwerking bij Hubert op zaterdag 25 juni. Een avondvullend programma met frisse dj’s, verleidende optredens en gepassioneerde kunst voornamelijk door en voor queers. FOEF x WIEBERT // CAMP QUEER is een feest waarbij iedereen welkom is om zichzelf te zijn.

FOEF

FOEF is een party event en initiatief die de vrijheid van expressie viert. Hun queer party events zijn explosies van kleur, glitter, verleidende performances en intieme ervaringen waarbij ze streven naar het creëren van een safer space waarin iedereen innerlijke kind naar buiten kan treden. Ze geloven dat queerness als glitter moet worden rondgestrooid. Niet alleen omdat het zou moeten glitteren om voor iedereen te zien, maar vooral omdat, net als glitter, als het er eenmaal is, je er nooit meer vanaf komt.

WIEBERT

WIEBERT is een concept van Hubert dat jonge makers faciliteert en ondersteunt in tot stand komen van een show, in welke vorm of discipline de maker wil. Met WIEBERT geeft Hubert jong lokaal talent de kans om te experimenteren en te groeien.

CAMP QUEER

Dus als je geïnteresseerd bent, sluit je dan bij ons aan ‘to pledge allegiance to the FAG’ op CAMP QUEER. Hier kunnen we samenkomen als bosnymphen, dansen tot de zon opkomt en één worden met onze glitterende NATUUR, zijn wie we willen zijn en dragen waar we zin in hebben.

Het programma zal worden gevuld met dj's, verleidelijke optredens en gepassioneerde kunst van voornamelijk queers. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Dus blijf op de hoogte!

Op onze evenementen verwachten we van onze bezoekers dat ze onze code of conduct respecteren. We zullen je op het evenement informeren hierover, maar je kunt de code of conduct ook hier bekijken:

FOEF x WIEBERT // CAMP QUEER

Wanneer: zaterdag 25 juni, 19:00-01:00 uur
Locatie: Hal 1, Hubert, Sint Hubertusstraat 10, Nijmegen
Tickets: €15,- (excl.) via shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/foef-x-wiebert-camp-queer

Dit vind je misschien ook leuk...