LUX Mini x Go Short - foto Gerard Verschooten

LUX Mini is jarig en trakteert filmfans van 2 t/m 6 jaar!

LUX Mini - het maandelijkse filmprogramma van arthouse LUX en Go Short voor de jongste filmfans van 2 tot 6 jaar – bestaat één jaar. Daarom wordt de komende editie van LUX Mini, op zondag 24 september, een feestje: met een speciaal herfstprogramma, gloednieuwe animatiefilms én een extra traktatie in de zaal.

In samenwerking met Go Short maakt arthouse LUX maandelijks een filmprogramma speciaal voor de kleinste filmfans van 2 tot 6 jaar en hun (groot)ouders, om hen een fijne eerste filmervaring te bezorgen. Op het programma staan lieve korte animatiefilms, met zachter geluid en een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn. Sinds de start vorig jaar is LUX Mini een groot succes! “We horen van ouders terug dat het een fijn uitje is voor kinderen van deze leeftijd en dat ze vooral ook gecharmeerd zijn van de bijzondere animatiefilmpjes uit heel Europa” vertelt Linde Schut, die voor LUX de programma’s van LUX Mini verzorgt.

De jubileumeditie van LUX Mini x Go Short vindt plaats op zondag 24 september om 11.00 uur in LUX en duurt 45 minuten. Kaarten kosten € 6,00 (inclusief drankje en traktatie) voor zowel kinderen als ouders en zijn te koop via lux-nijmegen.nl/luxmini

OVER LUX

LUX is met zeven filmzalen, een theaterzaal, een multifunctionele studio en café het grootste arthouse van Europa. Je kunt er 365 dagen per jaar terecht voor een breed scala aan films, theater- dans- en muziekvoorstellingen, debatten, evenementen en festivals. Daarnaast is het café dagelijks geopend, waar je kunt ontspannen, ontmoeten, verdiepen en je laten inspireren. In 2021 is LUX benoemd in de top 15 meest toonaangevende arthouses van de wereld.

Meer informatie: lux-nijmegen.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…