Live podcast ‘Ik ken iemand die’ in Bibliotheek De Mariënburg

Op dinsdag 12 april van 20 tot 22 uur wordt de populaire podcast ‘Ik ken iemand die’ live opgenomen in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. Journalisten en schrijvers Nynke de Jong, Hanneke Hendrix, Alex van der Hulst en Anne Janssen laten hun licht schijnen over allerlei opvoedkwesties. En dat met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen.

Voel jij je als opvoeder ook wel eens politieagent, scheidsrechter of mediator? Ga je vaak ook maar gewoon op je gevoel af bij de opvoeding van je kinderen? Je bent niet de enige! Nynke de Jong, Hanneke Hendrix, Alex van der Hulst en Anne Janssen kletsen wekelijks de podcast ‘Ik Ken Iemand Die’ bij elkaar over opvoeden, ouderschap en al het moois en lelijks dat hierbij komt kijken. Dat alles met veel humor en relativeringsvermogen, want dat is volgens deze vrienden dé manier om het ouderschap te trotseren. Ze zijn ondertussen een van de best beluisterde en langstlopende Nederlandse keukentafelpodcasts

Vakantie Doeboek voor ouders

Op dinsdag 12 april komen ze voor live-opnames van hun podcast naar Bibliotheek De Mariënburg. Je kunt al je vragen over het ouderschap op ze afvuren; Nynke, Hanneke, Alex en Anne laten er vervolgens op hun eigen, unieke wijze hun gedachten overgaan. En ze zullen vast ook vertellen over hun aanstaande 'Grote Vakantie Doeboek voor uitgebluste ouders’, met anekdotes, tips, recepten, puzzels en ansichtkaarten. Een boek dat je laat lachen om andermans vakantieleed, dat je vertelt welke makkelijke camping-maaltijd je moet maken en je leert hoe je het op de achterbank gezellig houdt.

Kaartverkoop

Kaarten voor de live-opnames van ‘Ik ken iemand die’ kosten € 7,50 voor bibliotheekleden en studenten, en € 10,- voor overige bezoekers. Je koopt ze bij de balie in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda.

Dit vind je misschien ook leuk...