Lindenberg presenteert voorstellingen van voorjaar 2022

Na een succesvolle eerste helft van het theaterseizoen, met tot op heden ruim 3800 verkochte kaarten, kijkt de Lindenberg alweer uit naar een veelzijdig en vol voorjaarsprogramma. Met natuurlijk weer veel cabaret van onder andere Peter Pannekoek, Lisa Ostermann en Merijn Scholten. Jeugdvoorstellingen met Danstheater AYA, Lucky Luuk en Peuterpret. En uitstapjes naar toneel en muziektheater met de theaterdocu Met zonder ballen van Het Laagland en In het licht van Solo Stories, naar de autobiografie van Karin Bloemen. Het voorjaarsprogramma gaat op maandag 8 november om 10.00 uur in verkoop.

Ons programma wordt uitgevoerd in overeenstemming met de nieuwste coronarichtlijnen van de rijksoverheid. 

Aanbod voorstellingen volwassenen

Als vanouds staat er weer een keur aan cabaretvoorstellingen op het programma, met nieuw talent en gevestigde namen. Zo maakt winnaar van het Leids Cabaret Festival en comedytalent 2021 Lisa Ostermann haar opwachting en is de populaire ras-Rotterdammer Patrick Laureij terug met een nieuwe show. Ook staat er een try-out van de nieuwste show van Peter Pannekoek op het programma en kan Nijmegen kennis maken met de favoriet van veel collega-cabaretiers: Jim Speelmans. Daarnaast is de nieuwste Solo Stories-voorstelling In het licht te zien: een aangrijpende en muzikale monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek Mijn ware verhaal van Karin Bloemen. En de artistiek directeur van Het Laagland stapt met haar transzoon het podium op in de openhartige theaterdocumentaire Met Zonder Ballen.

Aanbod jeugdvoorstellingen

Een aantal vooraanstaande (jeugd)dansgezelschappen maakt dit voorjaar hun opwachting bij de Lindenberg. Zo staat Danstheater AYA met de try-out van Wild op de planken: een wilde, woeste en onaangepaste danstheatervoorstelling waarin rolpatronen overboord gaan. Ook komen De Dansers met twee voorstellingen voor groot én iets kleiner: de familievoorstelling Hotel Hierwaardaar (8+) en Vier (4+) waarin de seizoenen worden gevierd. Daarnaast komen er ook de nodige superhelden voorbij met Superjuffie van De Toren van Geluid, Lucky Luuk van Meneer Monster en Robin Hood van Theater Gnaffel.

Praktische informatie

Het complete theaterprogramma van januari t/m mei 2022 is vanaf heden op de website van de Lindenberg te vinden. De kaartverkoop voor deze voorstellingen gaat van start op maandag 8 november om 10.00 uur via www.delindenberg.com.

Dit vind je misschien ook leuk