Lindenberg presenteert online talkshow voor kinderen: Hemd van je live!

Nu de theaters voorlopig nog gesloten blijven, heeft de Lindenberg hard gewerkt aan de programmering van een volwaardig online alternatief. En dat alternatief komt in verschillende vormen. Het spits wordt afgebeten met Hemd van je live!van De Hete Brij: een online talkshow over het nieuws voor kinderen vanaf 6 jaar. De eerste editie van Hemd van je live! vindt plaats op zondag 14 februari, waarna er wekelijks een nieuwe variant komt met een eindshow op zondag 21 maart.

Over Hemd van je live!

In Hemd van je live! van De Hete Brij bespreken kinderen tussen de 6 en 9 jaar samen met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek het nieuws van de afgelopen week. Met absurdistische sketches en typetjes neemt het duo de kijkers mee langs items, stellingen, opdrachten en vragen. Net zoals in een echte talkshow. Kinderen worden aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet én aan het woord gelaten. De talkshow vindt plaats via het online platform Zoom.  

Theatermakers Marienke van Terheijden en Yuri Disseldorp vormen sinds 2020 samen theatergroep De Hete Brij. De Hete Brij maakt theater dat actualiteiten en gevoelige onderwerpen voor kinderen bespreekbaar maakt met humor en oprechte interactie.

Praktische informatie

De Hete Brij – Hemd van je live!
zo 14 februari, zo 21 februari, zo 28 februari, zo 14 maart & zo 21 maart 2021 | 15.00 – 15.20 uur | entree € 3,50

Voor meer informatie en het verkrijgen van kaarten: www.delindenberg.com  

Dit vind je misschien ook leuk