Kinderboekenweek 2022 met optredens van de illustratoren Roel Seidell en Marije Tolman

De Kinderboekenweek vindt dit jaar plaats van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober en deze bijzondere week staat in het teken van GI-GA-Groen waarbij natuur de hoofdrol speelt. Kinderboeken rondom dieren en natuur staan dus centraal!

Roel Seidell is zaterdag 8 oktober in de winkel met zijn nieuwe prentenboek Allemaal Hond!. Dit is een grappig prentenboek met katten en eindeloos veel honden, voor dierenvrienden vanaf 4 jaar. Roel vertelt en leest voor. Én wanneer kinderen een foto van hun hond (of knuffel) meenemen maakt hij daarvan een tekening in zijn boek. Voor de jongste kinderen maakte Marije Tolman dit jaar het Prentenboek van de Kinderboekenweek. In Egalus leven we mee met de aandoenlijke held Egalus, die wars van alle drukte ons wijst op de mooie natuur om ons heen. Zij is 15 oktober te gast bij Dekker v.d. Vegt om over Egalus te vertellen, te tekenen en eruit voor te lezen.

Wie + wanneer: Roel Seidell is er 8 oktober van 14.00-15.00 uur en Marije Tolman is er zaterdag 15 oktober van 10.30-11.30 uur.
Locatie: Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Marikenstraat 29 in Nijmegen
Aanmelden: 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Dit vind je misschien ook leuk...