Kelfkensbos Festival lanceert Vintage Arcadeterras

Na de lancering van het nieuwe Kelfkensbos Festival voegt de organisatie, Studio Linksvoor, nu een tweede area toe en breidt haar terrein uit met een uniek vintage arcadegameterras, inclusief extra danspodium. Eerder werd er al een groots dansfestijn aangekondigd op deze kersverse Vierdaagselocatie en door alle enthousiaste reacties wordt de festivalbeleving nu nog meer verrijkt door maar liefst 30 verschillende arcadegames en een compleet nieuw muziekpodium toe te voegen, inclusief programma.

Kelfkensbos Festival wordt georganiseerd door de makers van Smaakmarkt Labyrinth en is een groot hitjesfestijn met elke dag een ander themafeest waar bezoekers zeven avonden lang kunnen dansen op muziek van 80’s Verantwoord, Fiesta Macumba, Tante Joke Karaoke Band, Zer00’s Heroes, 90’s NOW, Disco Snolly en Singlefeestje. Na alle enthousiaste reacties en de te verwachten drukte heeft de organisatie besloten om haar terrein flink uit te breiden.

Het terrein wordt echter niet zomaar groter gemaakt. Kelfkensbos Festival krijgt er een heus Arcadeterras bij: een compleet nieuwe area met een uitgebreide collectie vintage arcadegames. Pacman, Super Mario, Kop Van Jut, Dance Dance Revolution, Time Crisis 3 en uiteraard een scherpe selectie flipperkasten. En dit is slechts een kleine greep uit het assortiment waar 7 dagen lang op gespeeld kan worden. Daarnaast wordt het Arcadeterras  de hele dag van muziek voorzien, met overdag o.a Radio Feelgood, J Flava en het debuut van Komkommertime. Rond etenstijd is er dagelijks een speciale Disco Bingo die verzorgd wordt door de Jongens Van Het Feest. Vanaf 20.00 uur neemt de crew van ‘Terug Naar Toen’ het over om iedere avond een feestje te bouwen. Op Roze Woensdag, de dag dat alle lopers passeren, wordt er extra uitgepakt met een speciale KissKitch set van J Flava. 

Meer informatie en het complete programma is te vinden op www.kelfkensbosfestival.nl

Onder het complete programma

Zaterdag: 80’s Verantwoord, Terug Naar Toen, De Disco Bingo, Komkommertime
Zondag: Fiesta Macumba, Terug Naar Toen, Radio Feelgood, De Disco Bingo
Maandag: 90’s NOW, Terug Naar Toen, Radio Feelgood, 
Dinsdag: Singlefeestje, Terug Naar Toen, J Flava, 
Woensdag: Tante Joke Karaoke Band X 30-Something Queer editie, Terug Naar Toen, J Flava
Donderdag: Zer00’s Heroes, Terug Naar Toen, Radio Feelgood, De Disco Bingo
Vrijdag: Disco Snolly, Terug Naar Toen, Radio Feelgood, De Disco Bingo

Info

Kelfkensbos Festival 2022
16 t/m 22 juli | 14:00 - 00:30
Kelfkensbos, Nijmegen
Entree: gratis
www.facebook.com/kelfkensbosfestival/
www.instagram.com/kelfkensbosfestival
www.kelfkensbosfestival.nl

Dit vind je misschien ook leuk...