Kaartverkoop voor nieuwste Kwatta voorstelling Metamorfosen (8+) van start!

In het voorjaar van 2022 gaat Metamorfosen (8+), de nieuwste voorstelling van Theatergroep Kwatta, in première. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kwatta.info. Ook de inschrijvingen voor het Doe-Het-Zelf Theater, een uniek cursusaanbod voor 9 tot 15 jaar, zijn weer begonnen. Bovendien biedt Kwatta in de kerstvakantie theater voor thuis.

Metamorfosen (8+)

De Griekse dichter Ovidius schreef eeuwen geleden de Metamorfosen: verhalen barstensvol avontuur over wonderbaarlijke veranderingen. Veranderingen die naadloos aansluiten bij onze wereld van vandaag. Jibbe Willems vertaalt Ovidius' Metamorfosen naar het heden. Kunnen wij mensen dat eigenlijk wel? Echt veranderen?

Metamorfosen is een humoristische en ontroerende voorstelling, boordevol herkenbare verhalen. Vanaf januari barsten de repetities los met Sarah Bannier, Leendert de Ridder, Denzel Goudmijn en Elène Zuidmeer. Camarata Trajectina zorgt voor de muziek en laat zich vergezellen door componist en percussionist Laurens Beijer. Josee Hussaarts voert de regie – wederom een veelbelovende samenwerking met Jibbe Willems. Metamorfosen gaat 12 maart 2022 in première en belooft een waar spektakel te worden!

Voor de speeldata en tickets kijk op www.kwatta.info.

Doe-Het-Zelf Theater

Parallel aan de voorstelling Metamorfosen wordt er een ‘schaduwproductie’ van de voorstelling gemaakt met een jeugd- (9 t/m 12 jaar) en een jongerengroep (12 t/m 15 jaar). Een uniek cursusaanbod waarbij kinderen en jongeren zelf aan de slag gaan in de professionele omgeving van Theater het Badhuis. In twaalf sessies wordt op de dinsdagmiddag en -avond gerepeteerd onder leiding van de bevlogen regisseur Jolieke Bak. Op 2 april 2022 vindt de presentatie van de voorstelling plaats in Theater het Badhuis. Kijk op de website voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Kwatta op de bank

Naast de fysieke voorstelling in het voorjaar, biedt Theatergroep Kwatta ook theater voor thuis. Even niet is een prikkelarme theaterervaring die je laadt met rust. Zoek is Kwatta’s allereerste hoorspel. Of beter: luistertheater. Donderbuikjes Theater TV is een energiek theaterstuk voor 4+. Bekijk de voorstellingen via de website of op cultuurticket.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...