Faberplein blijft ook na 11 jaar vernieuwen tijdens Vierdaagsefeesten

Het Nijmeegse Faberplein komt tijdens de Vierdaagsefeesten van 2019 met een nieuwe invulling van de dinsdag; “Die Deutsche Dienstagmittag auf dem Faberplatz” Terwijl duizenden wandelaars van de mars door de inmiddels bekende Fabertunnel wandelen, biedt het plein een gevarieerd programma, aankleding en versnaperingen in Duitse sferen.

“We zijn al langer bezig met de invulling van de dinsdagmiddag tijdens de Vierdaagse” zegt Bas Neienhuijsen, initiatiefnemer van het Faberplein. “Het is natuurlijk een prachtige gelegenheid voor een nieuw concept op een unieke plek waar wandelaars en toeschouwers samen een groot feest vieren”.

Het Faberplein is in de gelukkige positie dat de wandelaars zowel op de dinsdag als de woensdag over het plein lopen. “De (roze) woensdag staat als een huis, dat is misschien wel de leukste dag van het jaar” aldus Bas. “Op de dinsdag hadden we ruimte voor nieuwe invulling.”

Die invulling is nu gevonden met een oergezellige Duitse dinsdagmiddag; de wandelaars worden op het plein onthaald door de Flamingo’s en later op de middag ook nog toegezongen door de Helene Fischer Double. Ook zal er typisch Duits bier verkocht worden en kun je er terecht voor pretzels en curryworsten.

Kortom; een uitgesproken concept dat prima past tussen A-Meezing Maandag en Roze Woensdag!!

Wanneer: dinsdag 16 juli
Tijd: vanaf 13.00 uur
Waar: Faberplein 
Meer informatie: Facebook

 

Dit vind je misschien ook leuk

Dit vind je misschien ook leuk