Etalage-expositie Schuim & Ontij in de Zeepfabriek

Vrijdag 13 december is de etalage-expositie Schuim & Ontij geopend. In 10 etalages op de begane grond van de Zeepfabriek zijn elke dag van 17.00 tot 23.00 bijzondere verhalen te zien. De expositie is voor iedereen toegankelijk en duurt nog tot en met 10 januari.     

Lovende reacties tijdens opening

Het premièrepubliek reageerde bijzonder enthousiast bij het ontsteken van de etalages vrijdag de 13de. De regen en het spaarzame licht van de maan paste perfect bij de sfeer van Schuim & Ontij. Het gaat hier niet om zoetsappige kerstverhalen. Integendeel, in elke etalage is iets te zien wat schuurt en knelt. Soms ontroerend, soms grappig, soms gewoon betoverend mooi.

10 kunstenaars = 10 verhalen

In de Zeepfabriek werken ca. 20 kunstenaars en creatieven. De afgelopen maanden hebben zij intensief gewerkt aan de voorbereidingen van de expositie.  Zo verschillend als zij zijn, zijn ook de etalages. Dat maakt het mooi en inspirerend om een rondje langs het gebouw te lopen. En mis dan ook vooral niet het toetje in de hal van de Zeepfabriek. Want… van wie is die maan?

Nog t/m 10 januari te zien

De expositie is gratis en voor iedereen toegankelijk. Kom dus langs en geniet van de prikkelende, magische en poëtische beeldverhalen. Kuier op je gemak langs de 10 etalages en verwonder je over wat je ziet. Kom alleen of neem je vrienden of familie mee. Maar wacht niet te lang, want na 10 januari is het alweer voorbij.

De etalages in de Zeepfabriek Nijmegen zijn dagelijks tot en met 10 januari te bewonderen van 17:00 tot 23:00 uur. Bezoekadres: De Zeepfabriek, Graafsedwarsstraat 14, 6512 ES Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk