Drift Festival

Drift Festival maakt line-up jubileumeditie bekend

Een industriële speeltuin met zeven podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Drift Festival viert van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 juni haar tiende verjaardag met een dubbeldikke editie op het Nijmeegse Vasimterrein. De kaartverkoop voor het festival is gestart. 

Het programma van de decenniumviering is er een waar Drift-debutanten en  muzikale fijnproevers zich in thuis voelen. Zo komen internationale zwaargewichten als Marcel Dettmann, Mr. Scruff, Helena Hauff en John Talabot de verjaardagstaart aansnijden, en worden er bijzondere back-to-backs weggegeven door DJ Nobu & Peter van Hoesen, Anetha & Randomer, Parrish Smith & mad miran en upsammy & Phillip Jondo. 

Ook is er wederom een glansrol weggelegd voor live-optredens, die dit jaar worden ingevuld door Mim Suleiman, Acid Arab, De Ambassade en nationale toptalenten als Meetsysteem en Karel. Onder anderen Alexander Nut, Beautiful Swimmers, DJ Dustin, Fenna Fiction, Object Blue, Eris Drew, Barker, Konduku, J-Zbel en Margaret Dygas zorgen voor een ijzersterke mix van ervaring en toekomstmuziek.

Naast dat de programmering van Drift Festival 2020 meer ruimte biedt voor experiment dan ooit tevoren, krijgt de in 2019 geboren Garage-stage een tweedaagse invulling die bezoekers overdonderd met een clubvibe op een festival.

Het geheel wordt in stijl afgetrapt met een nieuw Openingsconcert, dat in navolging van het succes van 2019 andermaal wordt ondersteund door een artistiek programma in samenwerking met de Willem Twee Studios in Den Bosch. Daarover de komende maanden meer. 

Dagkaarten voor vrijdag en zaterdag kosten respectievelijk €29,50 en €42,50 (ex. BTW) en zijn verkrijgbaar via www.driftomtedansen.nl/tickets.

Over Drift - Om te dansen

Drift Festival is een van de meest progressieve dancefestivals van Nederland en biedt op een prachtlocatie het beste van nu en van Nijmegen. De combinatie met een uitgebreide reeks aan podiumidentiteiten en het meest trouwe publiek dat een organisatie zich maar kan wensen, maakt Drift Festival al tien jaar lang de ontmoetingsplaats van de beste house, techno, electronica en cultuur die het is. 

Dit vind je misschien ook leuk