Doornroosje kust je wakker!

Laat je wakker kussen door Doornroosje! Dat is wat het Nijmeegse Poppodium iedere muziekliefhebber toewenst. Na twee jaar van collectief indutten heeft Doornroosje geen prins nodig, maar zijn de rollen omgedraaid. Met een bomvolle agenda en een bak energie die via het podium de zalen in spat is de ultieme livebeleving helemaal terug.

Sinds de heropening van de samenleving pakken poppodia uit om bezoekers weer onder te dompelen in livebeleving. Vanaf dag één is aan de positieve energie in de zaal te merken dat publiek en artiest er zin in heeft. Het aanbod is vanwege de vele verplaatsingen en nieuwe tours enorm. Toch weet nog niet iedereen de weg naar de podia goed te vinden. Ieders agenda loopt weer vol met leuke dingen, sommigen vergeten zelfs nog een kaartje te hebben en anderen vinden het simpelweg nog wat spannend. Eenmaal in die zaal besef je pas hoe zeer je die livebeleving, dat collectief ervaren van muziek, hebt gemist. Precies dat gevoel wil Doornroosje bij zo veel mogelijk muziekliefhebbers opwekken met deze nieuwe publiekscampagne.

Pop-up optredens op onverwachte plekken

Om te laten proeven aan de ultieme livebeleving gaat Doornroosje nu ook naar buiten en zoekt de liefhebbers op. Voor deze ‘kiss & ride’ is een bakfiets omgebouwd tot mobiel poppodium. Alle ‘Roosje ingrediënten’ zijn aanwezig: goed geluid, een flitsende lichtshow en natuurlijk livemuziek. De komende tijd wordt Nijmegen op de meest onverwachte plekken ‘wakker gekust’ met mini-optredens. Afgelopen zaterdag trapte rapper Toeknee Tee af met een verrassingshowtje in het centrum van de stad. De komende weken kunnen er zomaar wat Nijmeegse favorieten voor je neus staan. Ogen en vooral oren openhouden dus.

Bomvolle agenda

Livemuziek maakt het leven mooier, er is meer te beleven dan ooit en iedereen moet weer aan den lijve ervaren hoe fijn dat voelt. Met een publiekscampagne (die tot stand kwam met steun van het Kickstart Cultuurfonds) en een voorjaar vol concerten, clubnachten en festivals is Doornroosje helemaal terug en kust je wakker.

Dit vind je misschien ook leuk...