De lichtsculpturen blijven langer staan in Nijmegen

Goed nieuws! De lichtsculpturen blijven langer staan in Nijmegen. Je kunt nog tot en met zondag 23 januari genieten van de lichtjesroute van de Nijmeegse Winterweken. Zo blijft het centrum van Nijmegen in deze donkere, lege tijd extra sfeervol verlicht.

In eerste instantie zouden de lichtsculpturen blijven staan tot en met aanstaande zondag 9 januari, de einddatum van de Nijmeegse Winterweken, maar in overleg met de gemeente is besloten om de lichtsculpturen 2 weken langer te laten staan.

Een mooie en gezonde sfeervolle wandeling door de binnenstad combineer je perfect met het ophalen van jouw bestellingen bij winkels en horeca. Bekijk hier waar click & collect mogelijk is. Ook vind je genoeg ‘to go’ locaties langs de lichtjesroute. Extra support voor de lokale ondernemers in deze lastige tijd!

Wil je meer weten over de lichtsculpturen? Lees hier het uitgebreide fotoverslag of bekijk hier de plattegrond van alle locaties en plan je eigen wandeling.

Let op: de NWW Quiz en de spreekwoordenroute voor kids blijven volgens planning t/m 9 januari mogelijk en worden niet verlengd.

Dit vind je misschien ook leuk...