Oranjepop

De eerste namen voor Oranjepop 2020 zijn bekend

De eerste namen voor Oranjepop 2020 zijn bekend. Op Koningsdag, 27 april trapt het Nijmeegse festival het festivalseizoen traditiegetrouw af met de beste livemuziek in een relaxte omgeving. Nog meer dan voorheen is aandacht besteed aan een programma waar de muziekliefhebber zijn vingers bij aflikt. Onder andere Eefje de Visser, YĪN YĪN, S10, Goldband, Bongloard en Foxlane staan op het podium. 

Voorhoede van de alternatieve popmuziek

Eefje de Visser bracht onlangs haar vierde album ‘Bitterzoet’ uit en wordt overladen met vijf sterren recensies. De bijbehorende show werd onlangs nog betiteld als meest indrukwekkende optreden van Eurosonic Noorderslag. Rapper S10 timmert hard aan de weg en steelt sinds afgelopen jaar met haar open, en introspectieve songs de harten van een groeiend publiek. Ook de groeiende live reputatie van Nijmeegse indieband Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen. Verwacht een show vol energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten. Ook bevestigd: YĪN YĪN, Goldband en Bongloard. Meer namen volgen snel.

Muziek ontdekken op Koningsdag voor een zacht prijsje

Oranjepop staat ook dit jaar weer op maandag 27 april in het Hunnerpark in Nijmegen. Oranjepop een van de weinige plekken in Nederland die op Koningsdag is gericht op (alternatieve) popmuziek. Juist daarom wil de organisatie het festival toegankelijk houden voor een breed publiek. Wie vooraf een ticket koopt betaalt slechts 8,- euro (deurverkoop 10,- euro). Dit jaar lanceert Oranjepop ook een vriendendeal. Voor €40,- euro heb je toegang voor totaal zes personen. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen. De kaartverkoop voor Oranjepop start op 21 februari. Meer informatie via www.oranjepop-nijmegen.nl.

Dit vind je misschien ook leuk