Cultuurcadeau: The Sherries

Omdat artiesten, zangers, muzikanten en kunstenaars veel inkomsten hebben gemist de afgelopen tijd, worden – fair pay! – professionele Nijmeegse ‘cultuurmakers’ ingehuurd en gevraagd om een optreden, een voorstelling of een workshop te verzorgen voor de stad.

In het kader hiervan ontvangt huiskamerrestaurant Babylon op zondag 7 november The Sherries - een trio muzikanten rond frontvrouw Sher.

The Sherries

Sher is een singer/songwriter/entertainer uit Nijmegen. Vanuit haar grote passie voor muziek zingen ze allerlei genres zoals pop en folklore. Met haar kenmerkende lage en warme stem merk je de inspiratie van zangeressen als Tracy Chapman, Nina Simone, Stevie Nicks en Beth Hart. The Sherries brengen een fijn veelzijdig repertoire met voornamelijk covers.

Kom zondagmiddag 7 november om 14.30 uur genieten aan de Kwakkenbergweg 150 in Nijmegen. De toegang is gratis, reserveren is wel nodig en kan via hkrbabylon@gmail.com. Huiskamerrestaurant Babylon houdt zich aan de voorgeschreven coronamaatregelen.    

CultuurCadeau

Het CultuurCadeau is tot stand gekomen vanuit RotaryClub Rijk van Nijmegen in combinatie met het programma van Nijmegen Klinkt, en wordt ondersteund door ACBN Evenementenbureau Nijmegen / Stichting Vierdaagsefeesten en Lindenberg Cultuurhuis met financiële bijdragen van Rabobank Rijk van Nijmegen, Poelmann van den Broek Advocaten en Stichting Vlegel.

Meer info kun je vinden op de website van Babylon. Kijk voor meer CultuurCadeaus op www.nijmegenklinkt.nl.

 

Dit vind je misschien ook leuk...