BCKYRD Festival lanceert de line-up van de Fiesta Macumba stage

Vandaag lanceert BCKYRD Festival de line-up van podiumhost ‘Fiesta Macumba’. Op het programma staan onder andere Waxfiend, Quique (live) en IJF. Dansgarantie bij Fiesta Macumba dansvloer tijdens BCKYRD Festival op 10 september, NYMA-terrein Nijmegen. Kaarten zijn direct verkrijgbaar viawww.bckyrdfestival.nl.  

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, merengue, cumbia, dancehall, salsa, bachata, latin hiphop. Gooi deze stijlen in een blender en ontvang een dampende dansvloer als resultaat. Nijmegen is al goed bekend met deze latina feesten, keer op keer zijn de Fiesta Macumba feesten in De Achtertuin of Doornroosje stijf uitverkocht!

Headliners Quique (live) en Waxfiend ontvingen recentelijk lovende recensies door muziekplatform 3voor12. Over Quique schreven zij: ‘samen met zijn liveband pakt hij met  grote lach en salsa-heupdansje het publiek in; het lukt niemand om helemaal stil te staan’. De set van Waxfiend behoorde zelfs tot een van de beste 10 sets tijdens ADE21.

Line-up: Dippy Dash / DJ Lalo El Bandido / Fiesta Macumba Soundsystem / Harvey Al Dante / IJF / Quique (live) / Waxfiend

BCKYRD Festival vindt op 10 september plaats op het NYMA-terrein in Nijmegen. Het urban culture festival is een unieke samenwerking tussen De Achtertuin, Fiesta Macumba, Boeket, Froday, Jiwa Jiwe en Get Down. Samen bundelen zij de krachten voor het kleurrijkste festival van Nijmegen. Tickets voor het festival zijn te koop via www.bckyrdfestival.nl.

BCKYRD Festival

Waar: NYMA-terrein, Nijmegen
Wanneer: 10 september 2022
Tijd: 14:00 tot 00:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bckyrdfestival.nl

Dit vind je misschien ook leuk...