5x jongerentips in Nijmegen - 8 t/m 14 januari

Terwijl Nijmegen wordt getroffen door winters weer, hoef jij je zeker niet te vervelen! Wij hebben de perfecte oplossing om je warm te houden tijdens deze kille dagen: dit zijn de leukste activiteiten van deze week. 

1. Rewind XXL

Na een heerlijke editie is Rewind weer back in town met een mega XXL editie! Get your squad together en Rewind samen met hen tot in de vroege uurtjes! Tijdens het feestje kun je optimaal genieten van de lekkerste R&B en HipHop tunes van toen en nu.

Zaterdag 13 januari vanaf 23.00 uur in Doornroosje Poppodium
 

2. Henry van Loon (cabaret)

Henderball. Is. Back. Terug naar jullie. Terug naar jou. ON THE ROAD AGAIN! Be Very Afraid. Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. 

Donderdag 11 januari van 20.00 - 21.30 uur in Stadsschouwburg Nijmegen

 

3. The Covids + Splinter

Punkband Splinter is ontstaan uit de as van drie acts die ons ruw werden ontstolen de laatste jaren: Death Alley, Vanderbuyst & Birth of Joy. Vuige gitaren, blote buiken, bulderende ritmesexy en ha, een orgel: alles zit erin bij Splinter. The Covids zetten een vrolijke revolutie in gang. Deze optimistische, jonge versie van The Buzzcocks biedt ontsnapping uit de dagelijkse saaiheid en geeft een authentieke sound nieuwe glans.

Donderdag 11 januari om 22.00 uur in Merleyn

4. Orkater | De Nieuwkomers

Een muzikaal portret over een man die erachter komt dat hij in vrijwel elk opzicht van zijn leven volstrekt inwisselbaar is. Een voorstelling over de vraag in hoeverre wij als mens vervangbaar zijn en de angst voor het antwoord op die vraag.

Zaterdag 13 januari van 20.30 - 20.30 uur in LUX Nijmegen

 

5. Ploegendienst + Kleine Crack & Slagter

Hardcore punkband Ploegendienst leverde dit jaar hun eerste langspeler af waarbij ze in zeventien minuten elf nummers er doorheen rammen. Veel meer tijd zullen ze waarschijnlijk niet nodig hebben om Doornroosje af te breken. Zeker niet als de zaal is opgewarmd door cult-hiphopduo Kleine Crack & Slagter.

Zaterdag 13 januari om 20.30 uur in Doornroosje Poppodium

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...