5x jongerentips in Nijmegen - 29 mei t/m 4 juni

Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of gewoon wat ontspanning: deze jongerentips maken je week nog leuker! 

1. Novio Magica

Op 29 mei, tweede pinksterdag, zijn de Stevenskerk en het Mariënburgplein in Nijmegen het decor van een nieuw festival: Novio Magica, fantasy, book & film fest. Bestsellerauteur en ambassadeur Thomas Olde Heuvelt opent het festival met een preek vanaf de kansel. Ook zijn er nationale en internationale schrijvers, schrijf- en illustratieworkshops, films en een jeugdprogramma met o.a. Paul van Loon.

29 mei op verschillende locaties. 

 

 

2. Sofar Sounds Concert at Radboud's Pop-up forest

Beleef de magie van livemuziek op het Linnaeusplein pop-upbos tijdens het Sofar Sounds Concert at Radboud's Pop-up forest. Drie singer-songwriters betreden op 1 juni om 17.30 uur midden in het pop-upbos op het Linnaeusplein het podium.

Donderdag 1 juni van 17.30-19.00 bij het Linneausplein. 

 

 

3. Blanco Techno 

Op 3 juni gaat Blanco Techno het 10e event tegemoet. Om deze bijzondere  mijlpaal te vieren verwelkomen ze een aantal heel bijzondere namen. Bereid je voor op energieke techno-dansvloerbranders uit het begin van 2000, aangevuld met trancy-stukken. Dit wordt het jubileum dat je niet wilt missen!

Zaterdag 3 juni van 23:00-5:00 in Waalhalla

 

4. Diskodip

Een ware mijlpaal: Diskodip viert op zaterdag 3 juni hun 10-jarig jubileum en ze pakken groots uit op de plek waar het voor hen muzikaal ooit begon: Doornroosje. Het wordt een onvergetelijke 10 uur durende sessie met een bonte collectie aan artiesten die Diskodip gedurende afgelopen 10 jaar mede gevormd hebben tot wat Diskodip op de dag van vandaag is. 

Zaterdag 3 juni vanaf 21.00 in Doornroosje

 

 

5. Fiesta Macumba

Het heetste feestje van Nederland strijkt op vrijdag 2 juni weer neer in het mooie Nijmegen: Fiesta Macumba. Doornroosje wordt helemaal in vuur en vlam gezet met de nieuwste en heetste latin tunes. Tot snel op de dansvloer!

Vrijdag 2 juni vanaf 23.00 in Doornroosje

 

 
 
 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...