5x jongerentips in Nijmegen - 26 februari t/m 3 maart

Verken Nijmegen's must-see locaties en activiteiten voor jongeren van deze week! Waar ga jij naartoe? 

1. Immerge

Starting off a new year of Immerge with a BANG! In het nieuwe jaar keert Immerge natuurlijk terug met een nieuwe editie. Ze hebben grote plannen voor dit jaar, dus verwacht een vliegende start.

Vrijdag 1 maart om 23.00 uur in Merleyn

 
 

2. MOOON

De wereld van MOOON betreden is alsof je een tijdmachine binnenstapt. Het Brabantse powertrio, bestaande uit de broers Tom en Gijs de Jong en hun neef Timo van Lierop, neemt de luisteraar mee naar de Gouden Eeuw van de popmuziek: de hoogtijdagen van de psychedelia in de jaren 60 en 70.

Donderdag 29 februari om 22.00 uur in Merleyn.

 

3. ARREST

JFV Nijmegen presenteert voor het eerste hun jaarlijkse feest in Roosje: ARREST! Achter de draaitafels vind je Tangex, KIA en Beau de Wit, verwacht de meest aanstekelijke house in de dikke zalen van Doornroosje.

Woensdag 28 februari om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

4. Collegetour x StartUp Nijmegen

Stel tijdens de Collegetour al jouw vragen aan een succesvolle ondernemer uit de regio. In deze editie te gast: Peter van de Rijdt van Staxxer!

Dinsdag 27 februari van 16.30 - 19.00 uur in De Achtertuin. 

 

5. Pijn

Het in Manchester gevestigde Pijn overbrugt met hun sound verschillende (sub)genres en bewandelt daarbij een geheel eigen pad waarbij onder andere postrock en metal op een organische en indrukwekkende wijze bij elkaar worden gebracht.

Woensdag 28 februari om 22.00 uur in Merleyn

 

Dit vind je misschien ook leuk...