5x jongerentips in Nijmegen - 25 t/m 31 juli 2022

Deze week zijn de EuroGames in Nijmegen! Een inclusief sportevenement met een cultureel programma en nevenevenementen. Daarnaast geniet je van de beste muziek in Brebl of bij Strandbar Stek. Met het lekkere weer kun je ook altijd terecht op het terras.

1. EuroGames

EuroGames Nijmegen 2022 is een inclusief sportevenement met 19 verschillende sporten en ongeveer 2.000 deelnemers van alle niveaus. Naast de sporttoernooien zal EuroGames Nijmegen ook nevenevenementen en een publieksprogramma #Lovetomove omvatten. De spelen vinden plaats van 27 tot en met 30 juli. Op woensdag 27 juli wordt de EuroGames geopend aan de Waalkade van 19.00 tot 00.00 uur. Benieuwd naar het hele programma? Check de EuroGames 2022 website.

Dagelijks vanaf 27 juli 2022 t/m 30 juli 2022.

 

2. EuroGames - toneelgroep Oostpool & Char Li Chung

EuroGames Nijmegen 2022 wordt een inclusief sportevenement, een belangrijk LGBTIQ+ evenement met een cultureel programma en nevenevenementen. Eén daarvan is de voorstelling van toneelgroep Oostpool & Char Li Chung. Het is een scherp en humoristisch koningsdrama over vechten voor de liefde en je idealen, tot de uiterste consequentie. 

Vrijdag 29 juli 2022 om 20.30 uur bij LUX Nijmegen. Koop je tickets hier.

 

3. Otis x Brebl - Brintex Collective

Ook deze zomer presenteert Meneer Otis de hele maand juli jazz, funk en soul in Brebl. Met concerten van de nieuwe lichting (inter)nationaal talent, bijzondere samenwerkingen van regionaal toptalent en jamsessies. Op vrijdag 29 juli staat Brintex Collective in Brebl. Geïnspireerd door jazz, hiphop, elektronische muziek en alle uiteenlopende interesses van de muzikanten komen ze tot een fris en soepel geheel dat het publiek een boost van energie geeft.

Vrijdag 29 juli 2022 van 21.30 tot 23.00 uur in Brebl

 

4. Losse Veters | Op het strand!

Zaterdag 30 juli gaan ze het helemaal anders doen bij Strandbar Stek. Losse Veters wordt gekker dan gek en vetter dan vet! Met de voetjes in het zand en een uitzicht over de Waal, dansend tot de kramp in de benen komt. Trafassi komt langs om je heupen te laten bewegen als nooit tevoren. De dj's draaien de lekkerste Classics, Boogie, Disco, Hiphop en R&B aan elkaar. Dat wordt een feestje! 

Zaterdag 30 juli 2022 van 15.00 tot 23.00 uur bij Strandbar Stek

 


 

5. Terrasje in de zon pakken

We kunnen deze week weer genieten van hoge temperaturen en veel zon! Kies een dag uit en plof neer op één van de terrassen met veel zonuren. Bestel een lekker drankje en hapje en geniet van het zonnetje! 
 

Dit vind je misschien ook leuk...