5x jongerentips in Nijmegen - 25 t/m 31 december

Ook in deze kerstweek is er nog genoeg te doen! Loop de lichtsculpturenroute of bezoek een van de leuke feestjes. Dit zijn de jongerentips voor deze week. 

1. Loop de lichtsculpturenroute 

Van 16 december t/m 7 januari is Nijmegen nog mooier door acht grootste indrukwekkende lichtsculpturen. Beleef de Nijmeegse Winterweken en wandel een route door de stad langs o.a. het de reusachtige doorloopkerstboom op Plein ’44, druk op de knop om Rudolf zijn rode neus te laten stralen op de Ganzenheuvel.

Van 16 december t/m 7 januari in de binnenstad van Nijmegen. 

2. Indian Askin

Indian Askin draait om de Amsterdamse multi-instrumentalist en producer Nelson ‘Chino’ Ayala. Zijn band heeft meerdere vormen gekend sinds de oprichting in 2007 en start nu door met nieuwe leden.

Donderdag 28 december om 20.30 uur in Doornroosje Poppodium

 

3. Indie Disco

Geen tweede kerstdag zonder Indie Disco! Dus kom na je kerstdiner je dansvloervitamines aanvullen. Indie Disco is het feest voor eenieder die een alternatief smaakje prefereert. Van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett, en van Radiohead tot Kendrick Lamar.

Dinsdag 26 december om 23.00 uur in Merleyn

4. Fissatron3000

Een hartverwarmende gedachte tijdens deze koude dagen, dat is de 4e kerstdag special van FISSATRON3000 in Merleyn. Ditmaal gaan we er op een donderdag helemaal af, want je hebt toch niks beters te doen tussen kerst en oud en nieuw. Naast onze vaste FISSATRON crew (Koarse, Thizl, Lucash & Diaspace) hebben we deze keer weer 3 onvervalste toppers gestrikt om zich te mengen in de back to back gekte.

Donderdag 28 december om 23.00 uur in Merleyn

 

5. Soultrain Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag geeft Toon traditiegetrouw weer een feest! En dit jaar niet zomaar één, want Soultrain reist af naar Toon! Hét befaamde disco concept van DJ Patricia. Patricia brengt de beste soul en disco hits uit de 70’s & 80’s naar de dansvloer!

Dinsdag 26 december van 23.00 tot 04.00 uur in Toon Nijmegen
 
 

Dit vind je misschien ook leuk...