5x jongerentips in Nijmegen - 21 t/m 27 maart 2022

De agenda van Nijmegen staat deze week weer vol leuke events voor jongeren! Raak deze week geïnspireerd, dans erop los of geniet van een flinke dosis humor. Wij hebben de vijf leukste tips voor je op een rijtje gezet. 

1. NIKS NIEUWS

Op 23 maart organiseert Bibliotheek Gelderland Zuid de satirische spoken late night show NIKS NIEUWS bij Hubert. Dit is een spoken word event met Marco Martens en Marlon Penn. Ze gaan in gesprek met schrijver Aafke Romeijn, creatieve duizendpoot Michline Plukker en woordkunstenaar Luan Busehkaj. Met Niks Nieuws doen Marco Martens en Marlon Penn waar ze goed in zijn: de actualiteit vangen in mooie teksten. Ben jij erbij?

Woensdag 23 maart van 20.30 tot 22.00 uur bij Hubert.

2. Let's Make Comedy

Tijdens Let's Make Comedy gaat De Lindenberg met andere Gelderse Podia op zoek naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Na de voorrondes is het nu tijd voor de halve finale! 

Donderdag 24 maart van 20.30 tot 22.00 uur bij De Lindenberg. 

 

3. Thiemeloods Danscafé - drum and bass café

Fan van drum and bass en zin in een feestje? Thiemeloods Danscafé organiseert samen met Lenny het relaxte drum and bass café. Deze avond haalt het vinyl van de Ramshackle Crew uit het stof. Bicoor, Krimi, Thumpa, De Wouzer, Mr. Sophistication en Lenny zullen achter de roterende zwarte schijven staan.

Vrijdag 25 maart 20.00 tot 01.00 uur.

 

4. Lindenberg take-over @Waalhalla

De pop- en rockbands van Lindenberg gaan Skatepark Waalhalla onveilig maken! Op 27 maart staat er een mooi programma op de podia van Waalhalla, met indrukwekkende namen als Woedend, Freshman Salad en Legends Never Die. In totaal zullen er maar liefst 20 bands te horen zijn! Nieuw deze editie is de samenwerking met On The Block en Beatwise. Zij zullen voor een goede portie beats en hiphop zorgen, terwijl de mensen lekker aan het skaten zijn in de skatehal. Waalhalla zorgt ook nog voor toffe workshops skaten en graffiti en de bar is open voor een hapje en een drankje. De entree is gratis, dus wees erbij! 

Zondag 27 maart van 13.00 tot 18.00 uur in Waalhalla. 

 

5. Stappen in een studentenkroeg 

Het nachtleven in Nijmegen is weer volop in gang! Dansen, zingen, shotjes doen.. Heb jij het ook zo gemist? Plan een avondje uit in één van de studentenkroegen in Nijmegen

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...