5x jongerentips in Nijmegen - 17 t/m 23 juni

Genieten van de lekkerste speciaalbieren, je onderdompelen in een avond vol indie en alternative of even helemaal zen worden? Het kan deze week allemaal in Nijmegen. Benieuwd waar? Lees dan snel verder voor onze jongerentips!

1. Mout Bierfestival

Alles komt samen op Mout Bierfestival. Jij en je vrienden, familie, geliefden, oude en nieuwe bekenden. Maar ook heel veel brouwerijen, muziek, eten, spelletjes, games en nog meer bier. Proeven, dansen, eten, spelen. Het mag allemaal, zolang je maar geniet!

Donderdag 20 t/m zondag 23 juni van 16.00 tot 21.00 uur in het Julianapark.

 

2. Zondagochtend Yoga bij Foxy

Begin je zondagochtend met Yoga Flow bij Foxy Coffee & Concept store! In juni geeft Foxy wekelijks Yogales op hun prachtige terras met uitzicht op de Waal. Beweeg, adem en ontspan. Een Yoga Flow les duurt 60 minuten. Daarna geniet je nog van een Foxy's wellness-shot. Klinkt geweldig, toch?

Iedere zondag t/m 30 juni om 9.30 uur bij Foxy Coffee & Conceptstore.

 

3. Kasper van der Laan

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy)! Van der Laan werd in 2020 met zijn voorstelling 1 Kilo genomineerd voor de Neerlands Hoop, in 2019 door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent en was in 2018 publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival. Kasper blijft aanstormen en is ongekend grapppig. Kom en ontdek deze unieke cabaretier!

Zaterdag 22 juni om 20.00 uur in Stadsschouwburg Nijmegen.

 

4. Duurzaamheidscafé: knuffelen of kappen?

Waar de zaag in een boom gaat, komen de protestborden al snel te voorschijn. Boomkap, in stad en bos, roept veel emoties op. Wat maakt bomen zo belangrijk? Waarom voelen we ons zo verbonden met bomen? En is boomkap soms gerechtvaardigd? In het Duurzaamheidscafé: knuffelen of kappen? in LUX leer je hierover in gesprek te gaan met experts en elkaar.

Dinsdag 18 juni om 20.00 uur in LUX.

 

5. Smells Like Alternative

Smells Like Alternative is terug! Op zaterdag 22 juni kan je je weer onderdompelen in een avond vol indie en alternative. Van The Cure naar Arctic Monkeys, van Faithless naar de Peppers en van Iggy Pop naar Muse via The Prodigy en de Kaiser Chiefs. Kortom de beste Indie & Alternatives van de afgelopen decennia tot nu!

Zaterdag 22 juni om 22.00 uur in Merleyn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...