5x jongerentips in Nijmegen - 11 t/m 17 maart

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ook deze week staat er weer genoeg leuks op de Nijmeegse agenda. Weet jij al waar je heengaat?

1. Beer university

Studeren onder het genot van een biertje? Dan ben je bij het Brouwlab aan het juiste adres. Professor Sander neemt je tijdens zijn Beer university mee op een smaakvolle reis tijdens zes verschillende colleges, waar je de bijzondere wereld van ambachtelijk gebrouwen bier ontdekt.

Donderdag 14 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Brouwlab

2. Straattheater try-outs: Meters Maken

Meters Maken komt terug! Op zondag 17 maart tussen 13:00 - 17:00 uur in en rondom De Vasim vind je verassende, professionele straattheater acts die nieuw werk aan het publiek presenteren: recht voor je raap, vindingrijk en altijd in interactie met het publiek. Alles draait om: work in progress.

Zondag 17 maart van 13.00 tot 17.00 uur bij de Vasim
 

3. Bumble B Boy

De Nijmeegse Bumble B. Boy is een snel opkomende art-punk artiest en mislukte kinderentertainer. Hij verlegt grenzen en trekt door heel Nederland een geschokt en verbijsterd publiek met zijn unieke mix van theater, verhalen vertellen en elektrische punkenergie. Vandaag presenteert hij zijn debuutalbum!

Vrijdag 15 maart om 20.15 uur in Doornroosje Poppodium

4. Collectief Het Paradijs

Een fysieke beeldenstorm, een aaneenschakeling van controversiële gedachtes, troostende beelden, een absurde verbeelding van de menselijke geschiedenis waarin we onszelf en het publiek bevragen wat nu eigenlijk beschaafd is. Dat is Collectief Het Paradijs!

Vrijdag 15 maart vanaf 20.30 uur in LUX Nijmegen

 

5. Crotona

Crotona brengt wat radicalisering op de dansvloer. Alsof je de brandweer belt omdat je auto in de fik staat: dit is een roeping waarbij Crotona de boel komt redden. Want wanneer men meer Soepel wilt Swingen en Radicaal wilt Raven, dan moet je het Crotona karavaan mobiliseren om de klus te klaren.

Vrijdag 15 maart om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

Dit vind je misschien ook leuk...