5x jongerentips in Nijmegen - 25 t/m 31 maart

Ook in de week van 25 t/m 31 maart is er weer genoeg te doen in de stad! Wat ga jij deze week doen? Lees verder in onze jongerentips!

1. NOIR.

Noir. is de clubavond voor liefhebbers van Hiphop en R&B in Doornroosje. Tijdens Noir kan je de hele avond dansen op de grootste hits van het moment maar ook genieten van jouw favoriete classics en de nog te ontdekken pareltjes. Met nationaal bekende DJs achter de draaitafels, brengt Noir. een nieuwe sound naar Nijmegen. Van Kendrick Lamar, Drake, Cho & Megan The Stallion tot Wizkid, Kevin & Sza. Kortom…de beste R&B, Hiphop, Afrobeats

Vrijdag 29 maart om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

2. Duurzaamheidscafé 26 maart: Warmlopen

Of we nu willen of niet: komende jaren staat ons een ingrijpende energietransitie te wachten. De een springt er enthousiast op in, de ander voelt zich juist onzeker en angstig. Maar hoe kunnen we tot een goede, eerlijke omslag komen en wat is daarvoor nodig? Dit bespreken ze tijdens het duurzaamheidscafé

Dinsdag 26 maart 20.00 - 21.30 uur in de Lindenberg
 

3. DIEHELEDING

Hiphopvoorstelling over jeugdhelden, de liefde voor hiphop en culturele toe-eigening. Het gaat over de menselijke neiging tot hokjesdenken en het werk en leven van de wereldberoemde rapper Tupac Shakur..

Vrijdag 29 maart om 20.30 in LUX Nijmegen

 

4. Soul Camp

Ontdek de onmiskenbare charme van Soul Camp, de radioshow die zich richt op soul, funk, R&B en hiphop, uitgezonden op Open Source Radio. Van een bescheiden radioshow tot een opkomende beweging, Soul Camp brengt talentvolle artiesten samen in een uniek creatief collectief en artistieke residentie. En nu, staat er een bijzondere avond op het programma in Merleyn op 29 maart.

Vrijdag 29 maart om 22.00 uur in Merleyn

 

5. Subterranean Street Society

Subterranean Street Society windt er geen doekjes: om de Deens-Nederlandse rockband brengt rauwe folk-grunge met een poëtisch randje. Het trio verwerkt verschillende muziekstijlen met duidelijke invloeden van indie folk grunge en rock.

Donderdag 28 maart om 22.00 uur in Merleyn

Dit vind je misschien ook leuk...