5 x jongerentips in Nijmegen - 8 t/m 14 juli 2024

Komend weekend worden de Vierdaagsefeesten afgetrapt. Dat wordt dansen tot in de late uurtjes. Benieuwd welke feestjes jij echt niet mag missen? Lees dan snel verder voor onze jongerentips!

1. Indie Disco 

Op de zaterdag van de Vierdaagse feesten is Indie Disco traditiegetrouw weer terug in Merleyn! Hoogste tijd dus om je dansvloervitamines weer aan te vullen. Van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett en van Radiohead tot Kendrick Lamar. DJ Maarten W combineert de spannendste nieuwe tracks met de meest vertrouwde hits. Van de dansbaarste garagerock naar de lekkerste electro. Van de vuigste hiphop met stuiterende post-punk naar veel Indie. Goede platen, koud bier en gezelligheid!

Zaterdag 13 juli om 23.00 uur in Merleyn.

 

2. Planet Rose 

Op zaterdag 13 juli trapt Planet Rose je Vierdaagse af met een grote clubnacht die alle zalen van Roosje vult met techno. Met onder andere grote namen als Anetha, Dr. Rubinstein en Mama Snake en frisse nieuwkomers als Bae Blade en Luciu Lu houden ze de traditie in stand dat stevige techno en eclectische nieuwe sounds de rest van de week een tikkie zwaarder maken.

Zaterdag 13 juli om 23.59 in Doornroosje.

 

3. Viva Forever 

OMG, daar zijn ze weer! De clubavond waarvan je niet een wist dat je hem nodig had, komt terug voor een tweede editie. Merleyn en DJ Theedoek presenteren de ‘extra dikke, hete zomerse Vierdaagse editie’ van Viva Forever! Hitzones en hitkrantjes niet inbegrepen, maar wel de beste hits uit de late jaren ’90 en vroege 00’s. Het mooist van dit alles is dat jij daarbij kunt zijn! Tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Zondag 14 juli om 23.00 uur in Merleyn.

 

4. We Love Freestyle

Vaste prik op de zondag tijdens de Vierdaagse: We Love Freestyle in Doornroosje! Altijd goed voor een kolkende mix van rawstyle, hardcore & freestyle. In een extra speciale collab met Rauwe Kicks, wordt deze avond alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk harde avond van te maken.

Zondag 14 juli om 23.59 uur in Doornroosje.

 

5. Kids With Buns

Marie Van Uytvanck en Amber Piddington, beter bekend als Kids With Buns, wonnen in 2021 de prestigieuze Belgische popprijs De Nieuwe Lichting. Die beloofde kickstart kwam er zeker voor Kids With Buns. Single 'bad grades' prijkte wekenlang als een heldere ster bovenaan de hitlijst van Studio Brussel. België viel als een blok voor Kids With Buns en hun universum vol melancholie, persoonlijke teksten en hartverwarmende melodieën. Nu zijn de pijlen gericht op het nieuwe album, welke binnenkort zal verschijnen. Dikke aanrader voor liefhebbers van Phoebe Bridgers, Girl In Red en London Grammar.

Zaterdag 13 juli om 18.30 uur in de Stevenskerk.

 

Dit vind je misschien ook leuk...