Ultimo

Eigenaar en chefkok Pepijn Hoebink heet je van harte welkom bij Ultimo. Pepijn heeft de hele wereld rond gereisd op zoek naar inspiratie, en het resultaat daarvan laat hij je nu graag proeven in zijn eigen restaurant in Nijmegen: Ultimo!

Een restaurant en wijnbar zonder pretenties, gewoon heerlijk eten met fantastische wijnen. 

Je proeft bij ons barbecue specialiteiten uit Australië, lichte maar complexe Aziatische smaken, de homemade stijl uit Amerika en de klassieke Europese keukens, allemaal samengesmolten tot één. We halen 80 procent van onze producten uit Nederland, bij voorkeur van lokale tuinders en boeren en we luisteren naar wat het seizoen ons te bieden heeft. 

We koken graag met groenten, maar genieten ook van een goed stuk Hollands vlees of verse vis uit de Noordzee. Iedere week wisselt er één van de gerechten op de menukaart zodat je altijd iets nieuws kan proeven. We zijn extreem trots op onze huisgemaakte charcuterie, een échte passie van Pepijn.

Kenmerken

Hier vind je ons

Lees over ons

Pepijn Hoebink - Ultimo Restaurant & Wijnbar

“Nijmegenaren zijn avontuurlijk en laten zich graag verrassen. De ideale stad dus om Ultimo te beginnen!” Op het terras Pepijn zie je misschien wel de mooiste zonsondergang van Nijmegen. De wijnkaart en de groentegerechten zijn ook het ontdekken waard!
Meer lezen