De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Wil je de drukte van het centrum even ontvluchten dan ben je op de binnenplaats van De Fabriek aan het goede adres!

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Zoals de naam al zegt was De Fabriek vroeger ee…

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Zoals de naam al zegt was De Fabriek vroeger een fabriek waar lampen geproduceerd werden en een opslagplaats voor hout. Na anderhalf jaar verbouwen is De Fabriek omgebouwd tot lunchroom en conceptstore (natuurlijk in industriële stijl;)! Je kunt hier vanaf september 2018 terecht voor de mooiste industriële items rechtstreeks geïmporteerd vanuit Frankrijk, woonaccessoires van nu, kleding, modeaccessoires, planten en babyitems in onze conceptstore. Daarnaast kan er bij De Fabriek heerlijk geluncht worden, een bakje koffie gedronken worden of een lekkernij gegeten worden op onze fantastische vide! Kun jij de geur van versgebakken appeltaart weerstaan? Wil je de drukte van het centrum even ontvluchten dan ben je op de binnenplaats van De Fabriek aan het goede adres! Al zeg ik het zelf.. De Fabriek is wel een uniek plekje in Nijmegen! Hopelijk zien wij jullie snel!!

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdag10.30 - 17.00 uur
  • elke woensdag10.30 - 17.00 uur
  • elke donderdag10.30 - 17.00 uur
  • elke vrijdag10.30 - 17.00 uur
  • elke zaterdag10.30 - 17.00 uur
  • elke zondag10.30 - 17.00 uur

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons

Lees over ons

Claire Kaal - De Fabriek

“Een plek waar je inspiratie op kunt doen, kunt lunchen, high tea'en, overnachten en shoppen.” Claire en haar vader delen een liefde voor industriële woonaccessoires en brocante. Voeg daar een passie voor horeca aan toe en De Fabriek is geboren.
Meer lezen